EUROPA LEAGUE

Νούνο για Ολυμπιακό: "Ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και έναν καλό προπονητή"

Wolverhampton Wanderers manager Nuno Espirito Santo celebrates after the final whistle , during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Aston Villa, at Molineux, in Wolverhampton, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (Nick Potts/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers manager Nuno Espirito Santo celebrates after the final whistle , during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Aston Villa, at Molineux, in Wolverhampton, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Την αντίθεσή του στο γεγονός πως το ματς στο Καραϊσκάκης θα γίνει χωρίς κόσμο εξέφρασε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ξεκαθαρίζοντας πως η Γουλβς πρέπει να είναι συγκεντρωμένη απέναντι σε μία ποιοτική ομαδα όπως ο Ολυμπιακός.

Ένα από τα σημαντικότερα ματς στην ιστορία της θα δώσει το βράδυ της Πέμπτης η Γουλβς, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό στο κεκλεισμένων των θυρών -λόγω κορονοϊού- Καραϊσκάκης, με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του είναι έτοιμη για το σπουδαίο ματς με τους κόκκινους.

"Ας πάμε και ας αγωνιστούμε. Δεν είναι αυτό που θέλαμε, θέλουμε να αγωνιστούμε σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον απέναντι στο καυτό κοινο που έχει ο Ολυμπιακός, αυτός είναι ο τρόπος που μας αρέσει να δίνουμε τους αγώνες μας. Έτσι όμως είναι οι συνθήκες και μένει σε εμάς να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Το έχει πει πολλές φορές, δεν έχει νόημα να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών, αυτή είναι όμως η πραγματικότητα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε λάβει όλες τις διαβεβαιώσεις όσον αφορά σε ιατρικά θέματα και είμαστε εντάξει. Απλά, μας αρέσει να παίζουμε σε φυσιολογικό περιβάλλον.

Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να υπήρχε αναβολή, αλλά τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Είμαστε συγκεντρωμένοι, είμαστε έτοιμοι", τόνισε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό για τους "16" του Europa League, για να προσθέσει μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου:

Wolverhampton Wanderers manager Nuno Espirito Santo celebrates after the final whistle of the English Premier League soccer match between Bournemouth and Wolverhampton Wanderers, at the Vitality Stadium, in Bournemouth, England, Saturday, Nov. 23, 2019. (Mark Kerton/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers manager Nuno Espirito Santo celebrates after the final whistle of the English Premier League soccer match between Bournemouth and Wolverhampton Wanderers, at the Vitality Stadium, in Bournemouth, England, Saturday, Nov. 23, 2019. (Mark Kerton/PA via AP) MARK KERTON/PA VIA AP

"Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Η απόδειξη είναι η παρουσία τους στην προηγούμενη φάση κόντρα στην Άρσεναλ. Είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και έναν έναν καλό προπονητή που ξέρω".

Όσον αφορά στο συνδετικό κρίκο μεταξύ των δύο ομάδων που δεν είναι άλλος από τον Ντανιέλ Ποντένσε, που πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στην Γουλβς τον Ιανουάριο έναντι 20.000.000 ευρώ, ο Πορτογάλος τεχνικός των λύκων δήλωσε:

"Όλες οι ομάδες ξέρουν η μία την άλλη, δεν υπάρχουν πραγματικές εκπλήξεις και έχουμε πολλά εργαλεία για να αναλύουμε τα παιχνίδια. Φυσικά, υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που ίσως να μην είναι τόσο σημαντικές στην αρχή και που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη, με τον Ντανιέλ Ποντένσε να μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό.

Ο Ποντένσε είναι έτοιμος, όπως και η υπόλοιπη ομάδα. Επιστρέφει κόντρα στην πρώην ομάδα του αλλά αυτό είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο, αλλάζεις ομάδες και κάποια στιγμή τις συναντάς. Το να πάμε στην Ελλάδα για να δώσουμε αγώνα για τους 16 του Europa League είναι το καλύτερο κίνητρο για μας, οπότε θα είμαστε εκεί και θα αγωνιστούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Να... τιμωρήσουμε τον Ποντένσε"
Καμαρά: "Να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας"
Κορονοϊός: Χωρίς συνεντεύξεις Τύπου η Γουλβς για το ματς με τον Ολυμπιακό
Γουλβς προς UEFA: "Αχρείαστο ρίσκο ο αγώνας, ανησυχούμε και για τον Ολυμπιακό"
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ