EUROPA LEAGUE

Νούνο Εσπίριτο Σάντο: "Σκληρός αντίπαλος ο Ολυμπιακός"

Wolverhampton Wanderers' head coach Nuno Espirito Santo holds the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Wolverhampton Wanderers at Anfield Stadium, Liverpool, England, Sunday Dec. 29, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Wolverhampton Wanderers' head coach Nuno Espirito Santo holds the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Wolverhampton Wanderers at Anfield Stadium, Liverpool, England, Sunday Dec. 29, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, σχ στα δύο παιχνίδια του Europa League κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε στις δυνατότητες των "ερυθρόλευκων".

Δύο σκληρές αναμετρήσεις περιμένει κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των 16 του Europa League ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός της Γουλβς στην Αγγλία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στις δυνατότητες των "ερυθρόλευκων" οι οποίες φάνηκαν και κόντρα στην Άρσεναλ και τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού ενώ ρωτήθηκε και για την παρουσία του Ποντένσε κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό:
«Θα είναι πολύ σκληρός αντίπαλος. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και είδαμε κόντρα στην Άρσεναλ τις μεγάλες δυνατότητές της. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. έχουμε και άλλα δύσκολα παιχνίδια μέχρι τότε. Ωστόσο, πάμε αγώνα τον αγώνα και την κατάλληλη στιγμή θα προετοιμαστούμε για την πρώτη συνάντηση μαζί του. Θα είμαστε έτοιμοι γι' αυτό όταν έρθει η ώρα».

Ενώ για την παρουσία του Ποντένσε κόντρα στην πρώην ομάδα του ανέφερε:
«Θα είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι για εκείνον, αλλά και για όλους στην ομάδα. Για εμάς, για τους οπαδούς, για το club, για την πόλη. Αυτό το ευρωπαϊκό ταξίδι είναι συγκλονιστικό για όλους μας στη Γουλβς».

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ