ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκολιτς: "Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς"

Νίκολιτς: "Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς"
MOTIONTEAM

Η Βίντι παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά διαβασμένη κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο τεχνικός των Ούγγρων, Μάρκο Νίκολιτς, αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου πως έχει δει όλα τα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Κάθε λόγο ν α είναι χαρούμενος είχε μετά την επικράτηση της Βίντι επί του ΠΑΟΚ ο Μάρκο Νίκολιτς. Ο τεχνικός των Ούγγρων αποκάλυψε πως έχει δει όλα τα φετινά παιχνίδια της ομάδας του Λουτσέσκου και αυτά κόντρα στην ΑΕΚ και την Τσέλσι τον βοήθησαν ώστε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι περήφανος για τη νίκη καιτον τρόπο που έπαιξαν. Δουλεύουμε σκληρά εδώ και πέντε μήνες.

Προσπαθούμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το Ουγγρικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Έχουμε έξι βαθμούς και εν πολλοίς η πρόκριση εξαρτάται από εμάς. Είναι κάτι απίστευτο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο και μας υποστήριξε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δουλεύουν για την ομάδα.

Τα αποτελέσματα μας δεν είναι τυχαία. Η Βίντι είναι σε θέση να παίξει και ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και να ικανοποιήσει τον κόσμο της. Το πρόγραμμα μας είναι δύσκολο, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα για να κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι».

Για το πόσα παιχνίδια του ΠΑΟΚ έχει δει φέτος:
«Προετοιμαζόμαστε για κάθε αντίπαλο, έχω δει όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ μαζί με τους συνεργάτες μου. Προσπαθήσαμε να δώσουμε το μάξιμουμ μέσα από τα παιχνίδια αυτά για να πάρουμε τα κατάλληλα αποτελέσματα. Μας βοήθησαν πολύ και τα ματς με ΑΕΚ και Τσέλσι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ