EUROPA LEAGUE

Νάπολι: Έξαλλος ο Αντσελότι με τη νέα μπάλα του Europa League!

Napoli coach Carlo Ancelotti gestures during an Italian Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Napoli coach Carlo Ancelotti gestures during an Italian Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Νάπολι είναι αγκαλιά με την πρόκριση στους "16" του Europa League μετά το 3-1 στην έδρα της Ζυρίχης όμως ο Κάρλο Αντσελότι είχε πολλά νεύρα στο φινάλε του αγώνα. Αιτία ο αγωνιστικός χώρος και οι μπάλες!

Η Νάπολι πέρασε σαν σίφουνας από την Ελβετία επικρατώντας με το "καθαρό" 3-1 της Ζυρίχης και ουσιαστικά εξασφάλισε από το πρώτο ματς των δύο ομάδων την πρόκρισή της για τη φάση των "16" του Europa League, παρόλα αυτά ο Κάρλο Αντσελότι δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και το έδειξε με τις δηλώσεις του στο φινάλε.

"Ο Ινσίνιε βελτιώνεται και αρχίζει να βρίσκει τη σταθερότητα που είχε πριν λίγο καιρό. Στην επίθεση παίξαμε καλά, μας έλειψε το τελείωμα και έπρεπε να ήμασταν πιο αποφασιστικοί. Θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει περισσότερα τέρματα", δήλωσε ο "Καρλέτο", με τον Ιταλό τεχνικό να έχει πάντως πολλά νεύρα για δύο άλλους λόγους που δεν είχαν σχέση με τους "παρτενοπέι".

Ο πρώτος είχε να κάνει με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του "Stadion Letzigrund" όπου διεξήχθη η αναμέτρηση και ο άλλος με την απόφαση της UEFA να χρησιμοποιούν διαφορετικές μπάλες από εδώ και πέρα.

"Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερες φορές αλλά σε αυτό το γήπεδο ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ήταν τραγική η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και το ίδιο ισχύει και με τη μπάλα του Europa League.

Είναι τρομερό αυτό που κάνει η UEFA, να αλλάζει τις μπάλες. Είναι πάρα πολύ ελαφριά, διαφορετική και η μπάλα παίρνει περίεργες τροχιές", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Νάπολι.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ