EUROPA LEAGUE

Ναι, η ΑΕΚ θα νικήσει τη Ριέκα

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΡΙΕΚΑ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / RIJEKA - AEK / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΡΙΕΚΑ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / RIJEKA - AEK / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι αναγνώστες του Sport24.gr πιστεύουν ότι η ΑΕΚ θα νικήσει τη Ριέκα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και μάλιστα η εκτίμηση αυτή "αποτυπώνεται" σε εντυπωσιακό ποσοστό. (φωτογραφία)

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Ριέκα στο ΟΑΚΑ (23/11, 22:05) - live από το Sport24.gr και τον Sport24 Radio 103,3 η εξέλιξη του ματς - στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League και το Sport24.gr έδωσε την ευκαιρία στους αναγνώστες του να επιλέξουν το νικητή της αναμέτρησης.

Η αισιοδοξία των αναγνωστών για επικράτηση της Ένωσης επί της κροατικής ομάδας "αποτυπώνεται" στο εντυπωσιακό ποσοστό της τάξης του 82%.

Το 10% των συμμετεχόντων στη ψηφοφορία προβλέπει ισοπαλία στο ματς του Ολυμπιακού Σταδίου, ενώ το εναπομείναν 8% εκτιμά ότι η Ριέκα θα φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Αθήνα.

Ναι, η ΑΕΚ θα νικήσει τη Ριέκα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ