EUROPA LEAGUE

Μπράιτενράιτερ: "Ίσως ο Αστέρας σεβάστηκε τη Σάλκε και το γήπεδο"

Μπράιτενράιτερ: "Ίσως ο Αστέρας σεβάστηκε τη Σάλκε και το γήπεδο"

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της Σάλκε εμφανίστηκε ο Αντρέ Μπράιτενραιτερ. Τι είπε για τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αντρέ Μπράιτενραιτερ αρνήθηκε ότι ο Αστέρας είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, υπογραμμίζοντας ότι όλοι μπορούν να περάσουν από αυτό τον όμιλο. Παράλληλα χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη τονίζοντας ότι οι φιλοξενούμενοι ίσως σεβάστηκαν περισσότερο την ομάδα του και το γήπεδο.

Αποστολή στο Γκελζενκίρχεν: Θοδωρής Κουνάδης

Για τον αγώνα: "Η νίκη είναι δίκαιη, το 4-0 δίκαιο. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε, αλλά μετά το πρώτο γκολ απελεθευρωθήκαμε και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν δύσκολο να κάνουμε φάσεις, γιατί ο αντίπαλος έπαιξε σφιχτά".

Για τον Αστέρα: "Περίμενα να αγωνιστεί αμυντικά και όχι όπως στην Ελλάδα που αγωνίζεται επιθετικά. Ισως έδειξε σεβασμό σε εμάς και στο γήπεδο. Αυτό μας έκανε στην αρχή να δυσκολευτούμε. Είναι νωρίς να πούμε ποια είναι η πιο αδύναμη ομάδα στον όμιλο. Ολοι μπορούν ακόμα να προκριθούν. Είναι πολύ δύσκολο μια ομάδα να έρθει εδώ και να μας κερδίσει".

Για τον Σανέ: "Χαίρομαι για εκείνον. Κάποια στιγμή προς το τέλος κυνήγησε τον πιο γρήγορο παίκτη του Αστέρα (σ.σ. τον Φούντα) και για αυτό τον χειροκρότησα. Δεν υπήρχε διαφωνία στο πέναλτι, Γκάις και Ντι Σάντο τα εκτελούν".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ