EUROPA LEAGUE

Μπράιτενραϊτερ: "Επαγγελματική εμφάνιση"

Μπράιτενραϊτερ: "Επαγγελματική εμφάνιση"
Μπράιτενραϊτερ INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Σάλκε, Αντρέ Μπράιτενραϊτερ, χαρακτήρισε επαγγελματική την εμφάνιση που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στην εκτός έδρας επικράτηση (4-0) σε βάρος του Αστέρα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Σάλκε, Αντρέ Μπράιτενραϊτερ, δήλωσε μετά τη νίκη επί του Αστέρα: " Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την απόδοσή μας. Κάναμε μια επαγγελματική εμφάνιση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήμαστε αήττητοι και δεν αφήσαμε σε κανένα σημείο στον Αστέρα να επανέλθει στην διεκδίκηση της νίκης.

Σίγουρα όταν τερματίζεις με 14 βαθμούς, ο βασικός στόχος έχει επιτευχθεί. Είμαστε η μοναδική αήττητη γερμανική ομάδα στην φάση των ομίλων. Στην δεύτερη φάση εξαρτάται και από την απόδοση της ομάδας μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις 6 αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στους βασικούς και τους αναπληρωματικούς παίκτες μας.

Δεν τις γνωρίζω όλες τις ομάδες που μπορούν να βρεθούν αντίπαλοί μας. Σίγουρα θα υπάρχουν καλές ομάδες που έχουν αποκλειστεί από το Champions League αλλά και άλλες καλές ομάδες από το Europa League. Είμαι χαρούμενος όμως που ο πρώτος αγώνας θα είναι εκτός έδρας και ο δεύτερος στην έδρα μας. Σίγουρα ο αντίπαλος θα είναι ελκυστικός. Μια νίκη δίνει αυτοπεποίθηση.

Στο κύπελλο παίζουμε με Άουγκσμπουργκ. Μπορούμε όπως και πέρσι να πάρουμε την πρόκριση. Η Άουγκσμπουργκ είναι μια ποιοτική ομάδα, η οποία αν και αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, καταφέρνει να τις προσπερνά. Τρέφω βαθιά εκτίμηση στον αντίπαλο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ