EUROPA LEAGUE

Μπουγιάλσκι: "Η τύχη, ο καλύτερος παίκτης της Ντινάμο"

Μπουγιάλσκι: "Η τύχη, ο καλύτερος παίκτης της Ντινάμο"

Ο μέσος της Ντινάμο, Ανατόλι Μπουγιάλσκι, υπέδειξε την τύχη όταν ρωτήθηκε για τον καλύτερο παίκτη της ομάδας του στη ρεβάνς με την ΑΕΚ κι έπλεξε το εγκώμιο του Αντρέ Σιμόες.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ (0-0) με την Ντινάμο στο Κίεβο, χωρίς να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε - με κορυφαία αυτή του Μασούντ - κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League.

Ο 25χρονος μέσος της ομάδας της ουκρανικής πρωτεύουσας, Ανατόλι Μπουγιάλσκι, δεν "κρύφτηκε" κι όταν ρωτήθηκε για τον καλύτερο παίκτη της Ντινάμο, υπέδειξε την... τύχη.

Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του Αντρέ Σιμόες. Όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά, είναι ο παίκτης της ΑΕΚ που θα κρατήσει στη μνήμη του από αυτά τα δύο ματς.

"Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, είμαστε ικανοποιημένοι. Μας δυσκόλεψε ο καιρός. Την Τρίτη και την Τετάρτη δεν χιόνιζε και προπονηθήκαμε υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Πριν το ματς βγήκαμε για προθέρμανση και ξεκίνησε να χιονίζει. Όταν σήκωνες το κεφάλι σου, έμπαινε το χιόνι στα μάτια σου και δεν έβλεπες καλά. Θα θυμάμαι από την ΑΕΚ τον αρχηγό της. Δουλεύει καλά με την μπάλα, βλέπει γήπεδο, ελέγχει όλο το ματς. Ο καλύτερος παίκτης της Ντινάμο; Η τύχη", υποστήριξε ο Ανατόλι Μπουγιάλσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η "απολογία" του Μασούντ

Τσιγκρίνσκι: "Ο ποδοσφαιρικός Θεός μάς πήρε την πρόκριση"

Πολύ δυνατή για να κοιτάξει πίσω

Χιμένεθ για Μασούντ: "Τέτοιος παίκτης να χάσει τέτοια ευκαιρία..."

Σιμόες: "Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο"

Άδικος αποκλεισμός για την ΑΕΚ, 0-0 με την Ντινάμο Κιέβου

Η ευκαιρία της χρονιάς από τον Μασούντ!

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ