EUROPA LEAGUE

Μπος: "Περήφανος για όλους τους παίκτες μου"

Μπος: "Περήφανος για όλους τους παίκτες μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η απόδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών του Άγιαξ άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Πέτερ Μπος ο οποίος τους απένειμε τα εύσημα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-0, η πρώτη θέση στον όμιλο και η απόδοση που είχαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό του Άγιαξ, Πέτερ Μπος, ο οποίος τους απέδωσε τα εύσημα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

Πως σας φάνηκε ο Τέτε;
"Ο Τέτε ήταν υπέροχος. Βασικά δεν ήταν ο μόνος που ήταν υπέροχος, είμαι περήφανος για όλους τους παίκτες καθώς δεν έχουν παίξει ξανά μαζί 4-5 δεν ήταν καν 20 ετών και πρέπει να είμαι προσεχτικός με την φυσική τους κατάσταση. Τους είπα να αποφύγουν τις σκληρές μονομαχίες και για αυτό το λόγο δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά μετά το γκολ του Σένε ήρθαν και οι ευκαιρίες".

Μπορείτε να μας πείτε αν κάποιοι εξ αυτών θα μονιμοποιηθούν στην ενδεκάδα;
"Εξαρτάται, προσπαθώ όσο μπορώ να βάλω τους μικρούς μέσα και να δείξουν τι μπορούν, το έχει δει και στα προηγούμενα ματς. Τα παιδιά όπως ο Τέτε με φέρνουν σε δύσκολη θέση και δεν μπορώ να διαλέξω γιατί τα παιδιά παίζουν σε υψηλό επίπεδο".

Γιατί γελούσατε στην προηγούμενη ερώτηση;
"Επειδή στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου ρωτήσατε και πάλι το ίδιο και σας το απαντάω και πάλι ενώ έχω τόσα υπέροχα λόγια να πω για αυτόν τον αγώνα. Είμαι πολύ περήφανος κυρίως επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μια έμπειρη ομάδα και καταφέραμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση".

Η Σταντάρ θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης
"Αν έχανε θα έχει ήδη αποκλειστεί. Κόντρα στον Παναθηναϊκό μπόρεσα να βάλω νεαρούς παίκτες και να παίξουν ενάντια στον Παναθηναϊκό με τόση εμπειρία ώστε να δουν και αυτή τη σημαίνει νίκη στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, στην Λιέγη δεν ξέρω αν θα κάνω το ίδιο".

Τι αξία δίνατε σε αυτόν τον αγώνα;
"Είμαστε σε διαφορετική φάση αυτή τη στιγμή, η φάση για το Κύπελλο ήταν στην αρχή της εμπειρίας μου στον Άγιαξ και έπρεπε να βρω μια ισορροπία, αυτή την βρήκα και τώρα είμαστε στη φάση να δω ποιους παίκτες θα διαλέξω και τι θα μου δείξει ο καθένας".

Είστε πρώτοι στον όμιλο συγχαρητήρια;
"Ναι όντως δεν το περίμενα μετά από πέντε αγώνες κιόλας, μετά από τέσσερις ήμουν σίγουρος ότι θα περνούσαμε και το πήγαινα ανά αγώνα. Ο πρώτος αγώνας κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν δύσκολος. Εκεί είχαμε κερδίσει και είχαμε και λίγη τύχη και από τότε παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ