ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέτις - Μίλαν: Εκτός αποστολής ο Ιγκουαΐν, στην 11άδα ο Τσαλχάνογλου

AC Milan's Gonzalo Higuain grimaces in pain during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Betis, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Gonzalo Higuain grimaces in pain during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Betis, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν κατάφερε να ξεπεράσει το τραυματισμό του από το ματς με την Ουντινέζε και έμεινε εκτός αποστολής της Μίλαν για το ματς με την Μπέτις. Απόντες και οι Μποναβεντούρα και Καλάμπρια.

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την Μίλαν καθώς μέσα σε λίγα 24ωρα αντιμετωπίζει κατά σειρά την Μπέτις στην Σεβίλλη και την Γιουβέντους στο Μιλάνο και ο Τζενάρο Γκατούζο κινδυνεύει να κάνει τα πλάνα του και για τους δύο αγώνες χωρίς το "βαρύ πυροβολικό" της ομάδας του.

Ο λόγος για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στην πλάτη που απεκόμισε στο ματς της περασμένης Κυριακής στο "Φρίουλι" (αποχώρησε κατά τη διάρκεια του αγώνα) και έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Μπέτις, ενώ κάνει αγώνα δρόμου για να είναι παρών στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Γιουβέντους.

Πέρα από τον "Πιπίτα" που είναι τραυματίας, οι "ροσονέρι" δεν θα μπορούν να στηριχτούν και στη βοήθεια των Μποναβεντούρα και Τσαλχάνογλου που έμειναν επίσης εκτός αποστολής, ενώ αντίθετα επιστρέφει για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Europa League ο Τσαλχάνογλου.

Όσον αφορά δε στην επικρατέστερη 11άδα που θα παρατάξει ο Γκατούζο στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", αυτή θα αποτελείται -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Sportmediaset- από τους: Ρέινα, Αμπάτε, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσιέ, Μπερτολάτσι, Μπακαγιόκο, Κουτρόνε, Σούσο, Τσαλχάνογλου.

Μπέτις - Μίλαν: Εκτός αποστολής ο Ιγκουαΐν, στην 11άδα ο Τσαλχάνογλου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ