EUROPA LEAGUE

Μπερίσο: "Αγώνας δίχως αύριο για εμάς"

Μπερίσο: "Αγώνας δίχως αύριο για εμάς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Θέλτα, Εντουάρντο Μπερίσο, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως οι παίκτες του θα είναι συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουν τη νίκη και στη συνέχεια θα δουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Σταντάρ Λιέγης-Άγιαξ.

Ως αγώνα δίχως αύριο χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός της Θέλτα, Εντουάρντο Μπερίσο, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους πράσινους.

Άλλωστε η Θέλτα πρέπει πάση θυσία να κερδίσει και εν συνεχεία να περιμένει να δει τι θα γίνει στο αποτέλεσμα του αγώνα Σταντάρ Λιέγης-Άγιαξ για να δει αν θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Όπως τόνισε ο Αργεντινός προπονητής όμως οι παίκτες του πρώτα θα έχουν το μυαλό τους στην δική τους επικράτηση και εν συνεχεία στο αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.

«Ο αγώνας είναι ένας αγώνας δίχως αύριο για εμάς. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι να πάρουμε την νίκη και μετά θα δούμε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Είμαστε εδώ να κάνουμε τα πάντα για την νίκη».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα:
«Όλοι όσοι έπαιξαν με την Μπέτις είναι διαθέσιμοι δεν θα κάνω αλλαγές».

Για το αν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να βάλουν γκολ χωρίς να δεχθούν κάποιο:
«Δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε πολύ. Πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε. Να κάνουμε το παν και προσβλέπω σε ένα καλό παιχνίδι».

Για τον τερματοφύλακα που θα επιλέξει:
«O Ρουμπέν είναι ένας καλός τερματοφύλακας έχει κάνει μία καλή εμφάνιση και αύριο θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια μας».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο:
«Θα παίξουμε σεβόμενοι τον αντίπαλό μας όμως στόχος μας είναι να πάρουμε την νίκη».

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ