ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Στη Θεσσαλονίκη πέντε ημέρες πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ!

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Στη Θεσσαλονίκη πέντε ημέρες πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ!
ALEKSANDR KAKSHINSKI/FC BATE/BORISOV/BELARUS

Η αποστολή της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ έφτασε στη Θεσσαλονίκη πέντε ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το πρωτάθλημα Λευκορωσίας ολοκληρώθηκε στις 2 Δεκεμβρίου, με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ να κατακτά τον τίτλο. Πλέον, η ομάδα κοιτάζει τον "τελικό" με τον ΠΑΟΚ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο "Δικέφαλος" θέλει νίκη δική του, αλλά και να επικρατήσει η Τσέλσι της Βίντι, ώστε στην τριπλή ισοβαθμία να υπερισχύσει και να πάρει την δεύτερη θέση. Όσο για τη ΜΠΑΤΕ, κυνηγάει τουλάχιστον την ισοπαλία και να μην κάνει την έκπληξη η Βίντι με τους αδιάφορους Λονδρέζους.

Η ΜΠΑΤΕ, λοιπόν, έφτασε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (8/12), δηλαδή πέντε ημέρες πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, εφόσον δεν έχει και αγώνα για το πρωτάθλημα. Η ομάδα θα πραγματοποιήσει μια μίνι προετοιμασία για τη μάχη με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, θυμίζοντας πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι ασπρόμαυροι είχαν θριαμβεύσει με 1-4 στη Λευκορωσία.

Η αποστολή πήγε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο, ενώ θα γίνει απόψε και η πρώτη προπόνηση ενόψει ΠΑΟΚ. Όσο για τις καιρικές συνθήκες, είναι σαφώς καλύτερες σε σχέση με τη Λευκορωσία, αφού η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλότερη στη χώρα μας, ακόμα και αν μιλάμε για τη Βόρεια Ελλάδα, όπου το κρύο είναι πάντα πιο τσουχτερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ