EUROPA LEAGUE

Μπάμπελ: "Μεγάλη επιτυχία η πρόκριση"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ - ÏÓÖÐ  / EUROPA LEAGUE / BESIKTAS - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / BESIKTAS - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ των δύο εκ των τεσσάρων γκολ της Μπεσίκτας στην πρόκριση επί του Ολυμπιακού, Ράιαν Μπάμπελ, παραδέχθηκε ότι οι "μαύροι αετοί" δυσκολεύτηκαν μετά την αποβολή, ανάγοντας σε μεγάλη επιτυχία το αποτέλεσμα.

Η Μπεσίκτας νίκησε με 4-1 τον Ολυμπιακό και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League με τον Ολλανδό μέσο, Ράιαν Μπάμπελ, να πετυχαίνει δύο από τα τέσσερα γκολ της τουρκικής ομάδας και στις δηλώσεις του να στέκεται στη σημασία της πρόκρισης.

"Είμαι έξτρα χαρούμενος. Ήταν δύσκολο μετά την κόκκινη, ωστόσο κάναμε ό,τι μπορούσαμε, είχαμε ευκαιρίες, τις αξιοποιήσαμε και φτάσαμε στη νίκη. Ήταν καλός ο Ολυμπιακός, ήταν δύσκολος αντίπαλος στο πρωτο ματς, σκόραρε πρώτος, αλλά μετά σκοράραμε και μεις.

Ξέραμε, ότι δε θα είναι εύκολο το έργο μας. Καταφέραμε και σκοράραμε πρώτοι. Μετά σκοραραν και αυτοί, όμως σταθήκαμε τυχεροί και πήραμε την πρόκριση. Κοιτάμε ένα γύρο τη φορά, θα δούμε την κλήρωση και μακάρι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Το σημερινό ήταν μεγάλη επιτυχία", υποστήριξε ο Ράιαν Μπάμπελ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ