EUROPA LEAGUE

Μοντέλα: "Δεν θα είναι εύκολο να νικήσουμε την ΑΕΚ"

AC Milan coach Vincenzo Montella gives instructions during an Europa League third qualifying round, second leg, soccer match at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Aug. 3, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Vincenzo Montella gives instructions during an Europa League third qualifying round, second leg, soccer match at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Aug. 3, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο προπονητής της Μίλαν, Βιντσέντσο Μοντέλα, εκτιμά πως δεν θα είναι εύκολο οι "ροσονέρι" να νικήσουν την ΑΕΚ, καθώς οι Έλληνες έχουν αρκετούς παίκτες που ξέρουν τη Serie A. "Φοβάται" μόνο τον "δικέφαλο"!

Η κλήρωση του Europa League έφερε τη Μίλαν στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ και ο τεχνικός των "ροσονέρι", Βιντσέντσο Μοντέλα, δείχνει να την εκτιμά λίγο περισσότερο από τις Αούστρια Βιέννης και Ριέκα.

"Έχουμε αντιπάλους που θέλουν σεβασμό, δεν πρέπει να τους υποτιμίσουμε", τόνισε ο Μοντέλα και εν συνεχεία ξεκίνησε την αναφορά του απ'την ελληνική ομάδα.

"Την ΑΕΚ την έχουμε αντιμετωπίσει στο Champions League τη σεζόν 1994-95 και την σεζόν 2006-07: και στις δύο περιπτώσεις η Μίλαν έφτασε στον τελικό. Οι πιθανότητες είναι υπέρ μας, αλλά θα είναι εύκολο να τους νικήσουμε, καθώς έχουν αρκετούς παίκτες που ξέρουν το πρωτάθλημά μας".

Ο Ιταλός αναφέρεται στους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Μάρκο Λιβάγια, Ούγκο Αλμέιδα, Ντίντακ Βιλά, Ούρος Τσόσιτς και Βινίσους, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στην Serie A.

"Η Αούστρια Βιέννης είναι ιστορικός σύλλογος και έχει έξυπνο προπονητή (Τόρστεν Φινκ), ενώ η Ριέκα λίγο έλειψε να παίξει στο Champions League. Όλα είναι στο χέρι μας. Είμαι αισιόδοξος".

Τα παραπάνω ήταν δηλώσεις του Μοντέλα στο acmilan.com, αλλά ο "αεροπλανίνο" έκανε και tweet, στο οποίο έκανε αναφορά μόνο στην ΑΕΚ!

"Δεν υποτιμούμε κανέναν. Η ΑΕΚ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Είναι παλιός μας φίλος. Είμαι σίγουρος".

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ