ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mίλαν: Το video της άφιξης των "ροσονέρι" στην Ελλάδα

Mίλαν: Το video της άφιξης των "ροσονέρι" στην Ελλάδα

Η αποστολή της Μίλαν πάτησε ελληνικό έδαφος το απόγευμα της Τετάρτης παραμονή του κρίσιμου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Europa League και οι "ροσονέρι" δημοσίευσαν το σχετικό video στο Twitter.

Πέρυσι τέτοια εποχή η Μίλαν του Βιτσέντσο Μοντέλα ήρθε στη χώρα μας για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ για τη φάση των ομίλων του Europa League, σε ένα ματς που οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς γκολ και οι Μιλανέζοι δεν κατάφεραν να σπάσουν την αρνητική παράδοση που τους θέλει να μη νικού στην Ελλάδα.

Φέτος η κληρωτίδα έφερε στο δρόμο των "ροσονέρι" τον Ολυμπιακό, ωστόσο μία ισοπαλία αυτή τη φορά θα πανηγυριστεί ως νίκη για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο καθώς έτσι θα σφραγίσουν την πρόκριση στους "32" του Europa League.

Η αποστολή της Μίλαν έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (22:00, Live από το Sport24.gr) και ο επίσημος λογαριασμός του συλλόγου στο Twitter ανέβασε το σχετικό video από την αφιξη του Γκατούζο και των παικτών του στην Ελλάδα.

"Προορισμός: Αθήνα. Τα παιδιά μόλις έφτασαν στην Ελλάδα", ήταν το σχετικό μήνυμα που συνόδευσε το video με την μιλανέζικη άφιξη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ