EUROPA LEAGUE

Μέσα ο Παπαγιαννόπουλος, έξω ο Μαυροπάνος

Μέσα ο Παπαγιαννόπουλος, έξω ο Μαυροπάνος
AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος βρίσκεται στην αποστολή της Έστερσουντ, ωστόσο ο Κώστας Μαυροπάνος είναι εκτός επιλογών του Αρσέν Βενγκέρ για τη δοκιμασία της Άρσεναλ στη Σουηδία.

Ένας από τους δύο Έλληνες θα δώσουν το "παρών" στην αναμέτρηση της Έστερσουντ με την Άρσεναλ για τη φάση των 32 του Europa League στη Σουηδία.

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο για να αγωνιστεί σε αυτά τα ιστορικά παιχνίδια, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και αναμένεται να είναι και στην ενδεκάδα της ομάδας έκπληξης της διοργάνωσης.

Τα προβλήματα του Γκράχαμ Πότερ αφορούν τον Χοσάμ Αϊές που έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Γιόχαν Μπέρτλισον.

Αντιθέτως, ο Κώστας Μαυροπάνος δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θέλει να του δώσει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα και τον άφησε εκτός αποστολής.

Εκτός έμεινε και ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της παρουσίας του στην Ευρώπη μέσω Ντόρτμουντ στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ ο τραυματισμός του Αλεξάντρ Λακαζέτ αφήνει μόνο τον Ντάνι Γουέλμπεκ ως τον πιο έμπειρο για τη θέση του "φουνταριστού" στον αγώνα.

Photo credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ