EUROPA LEAGUE

Με Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ ο Ολυμπιακός

AC Milan's Argentine Gonzalo Higuain, second right, celebrates with teammates after scoring their side's first goal against Real Madrid during the Santiago Bernabeu trophy soccer match between Real Madrid and AC Milan at the Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Saturday, Aug. 11, 2018. (AP Photo/Andrea Comas)
AC Milan's Argentine Gonzalo Higuain, second right, celebrates with teammates after scoring their side's first goal against Real Madrid during the Santiago Bernabeu trophy soccer match between Real Madrid and AC Milan at the Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Saturday, Aug. 11, 2018. (AP Photo/Andrea Comas) AP

Ο Ολυμπιακός θ' αντιμετωπίσει τη Μίλαν, την Μπέτις και την "πρωτάρα" Ντουντελάνζ στον έκτο όμιλο του Europa League, έτσι όπως προέκυψε από την κλήρωση της Παρασκευής (31/8).

Η κλήρωση των ομίλων του Europa League διεξήχθη την Παρασκευή (31/8) στη Νιόν κι ο Ολυμπιακός - ο οποίος προκρίθηκε την Πέμπτη επί της Μπέρνλι - έμαθε τους αντιπάλους του.

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται στον έκτο όμιλο μαζί με τη Μίλαν, την Μπέτις και την Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο . Οι "ροσονέρι" τίθενται ξανά στο δρόμο ελληνικής ομάδας, καθώς την περυσινή σεζόν (για την ίδια φάση) αντιμετώπισαν την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο θεωρείται εξ ονόματος ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Μπορεί να συνεχίζει στην αναζήτηση της χαμένης αίγλης του παρελθόντος και η προπονητολογία να είναι πανταχού παρούσα, αλλά η Μίλαν δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι "ερυθρόλευκοι" θα τεθούν αντιμέτωποι και με την Μπέτις, η οποία έκανε εκπληκτική πορεία στο ισπανικό πρωτάθλημα την περυσινή σεζόν κι επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια.

Τον όμιλο συμπληρώνει η Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

6ος όμιλος

Ολυμπιακός

Μίλαν

Μπέτις

Ντουντελάνζ

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ