EUROPA LEAGUE

Με Μακάμπι Τελ-Αβίβ ο Πανιώνιος

Με Μακάμπι Τελ-Αβίβ ο Πανιώνιος

Η Μακάμπι Τελ-Αβίβ νίκησε και στην Ισλανδία τη Ρέικιαβικ, έτσι θα είναι η αντίπαλος του Πανιωνίου στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League (video)

Η αντίπαλος του Πανιωνίου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League θα είναι η Μακάμπι Τελ-Αβίβ, καθώς πήρε δεύτερη νίκη επί της Ρέικιαβικ, αυτήν την φορά με 2-0 (57' Ατζίλι, 66' Πέρετζ).

Στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει 3-1, έτσι προκρίθηκε με συνολικό σκορ 5-1, ήταν σίγουρα η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού, αλλά η πρόκρισή της δεν μόνο για αυτόν τον λόγο το χειρότερο σενάριο για τους "κυανέρυθρους".

Ο λόγος που κυρίως ο Πανιώνιος ήθελε να αποφύγει τη Μακάμπι Τελ-Αβίβ είναι το γεγονός πως οι Μασούντ και Χατζισαφί δεν θα παίξουν στο ματς του Ισραήλ, καθώς οι Ιρανοί δεν μπορούν να πάνε στην συγκεκριμένη χώρα!

Το Ιράν τους απαγορεύει την είσοδο στο Ισραήλ και αν τελικά πάνε δεν πρόκειται ποτέ να παίξουν ξανά στην εθνική ομάδα και πιθανότατα δεν θα τους επιτραπεί ποτέ ξανά και είσοδος στην ίδια τους την πατρίδα! Θυμίζουμε πως το Ιράν έχει ήδη προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ 2018!

Αν δεν αλλάξει κάτι η UEFA, το πρώτο ματς θα γίνει στο Τελ-Αβίβ την Πέμπτη 27 Ιουλίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα μετά.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του 2ου προκριματικού και τα ζευγάρια του 3ου προκριματικού.

Η σύνθεση της Μακάμπι Τελ-Αβίβ...

Ράικοβιτς, Σπούνκιν, Τιμπί, Ταλ Μπεν Χαΐμ, Νταβιτζάντα, Γκολάσα (68' Μπατόκιο), Γεΐνι, Ρίκαν (64' Πέρετζ), Σούνφελντ (75' Κοέν), Ατζίλι, Κιάρτανσον.

photo: maccabi-tlv.co.il

KR Ρέικιαβικ - Μακάμπι Τελ-Αβίβ 0-2

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ