EUROPA LEAGUE

Με Γκόριτσα ο Πανιώνιος

Με Γκόριτσα ο Πανιώνιος

Η Γκόριτσα θα είναι η αντίπαλος του Πανιωνίου στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς απέκλεισε τη Σιράκ, αν και καρδιοχτύπησε! (video)

Την Γκόριτσα απ'τη Σλοβενία θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, παρά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Σιράκ με 2-2.

Οι Σλοβένοι είχαν επικρατήσει 2-0 στην Αρμενία και στη ρεβάνς του "Športni Park" της Νόβα Γκόριτσα άνοιξαν το σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Πρλιέβιτς στο 13'.

Τελικά... καρδιοχτύπησαν, καθώς απάντησε στο 34' ο Καμπά και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 56' ο Μπιτσαχτσιάν, με τους Αρμένιους να χρειάζονται ένα ακόμη τέρμα για πρόκριση. Στο 89' όμως έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νταρμπινιάν και τελικά στο 92' ο Οζούτζι έκανε το 2-2, ενώ αποβλήθηκε και ο Νταβογιάν στο 93'.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη την Πέμπτη 13 Ιουλίου και η ρεβάνς στη Σλοβενία μία εβδομάδα μετά (Πέμπτη 20 Ιουλίου).

Δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα του 1ου προκριματικού και όλα τα ζευγάρια του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.

ΓΚΟΡΙΤΣΑ: Σόρτσαν, Γκρέγκοριτς, Γιόγκαν, Κάβτσιτς, Τσέλτσερ, Γκρούντινα, Κάπιτς (87' Μάρινιτς), Κόλεντς (74' Χούμαρ), Ζίγκον, Οζούτζι, Φιλίποβιτς (74' Νάγκοντε).

ΣΙΡΑΚ: Αϊβάζοβ, Νταρμπινιάν, Κπόντο, Πρλιέβιτς (35' Μικαελιάν), Νταβογιάν, Ούντο, Καμπά, Κενά (75' Πογκοσιάν), Στανόγεβιτς (59' Αλεξάνταρ Ίλιτς), Μπιτσαχτσιάν, Νουαμπουέζε.

*κόκκινη 89' Νταρμπινιάν και 93' Νταβογιάν

Γκόριτσα - Σιράκ 2-2

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ