EUROPA LEAGUE

Με αρκετές αλλαγές και χωρίς τον Ντόλμπεργκ ο Άγιαξ

Με αρκετές αλλαγές και χωρίς τον Ντόλμπεργκ ο Άγιαξ

Ο τεχνικός του Άγιαξ, Πέτερ Μπος, προανήγγειλε εκπλήξεις στην ενδεκάδα και τη χρησιμοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών και ούτε οι ίδιοι οι Ολλανδοί δεν είναι σίγουροι για τις επιλογές του.

Χωρίς το βαρύ πυροβολικό του, τον Κάσπερ Ντόλμπεργκ, αναμένεται να παραταχθεί την Πέμπτη κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Άγιαξ αν πιστέψουμε τα όσα υποστήριξε ο τεχνικός των Ολλανδών, Πέτερ Μπος.

Η ενδεκάδα του "Αίαντα" είναι γρίφος ακόμα και για τους Ολλανδούς δημοσιογράφους οι οποίοι περιμένουν τέσσερις με πέντε αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Νάιμεχεν και τον Ντόλμπεργκ να μένει στον πάγκο. Μάλιστα Μπος συνηθίζει τελευταία στιγμή να φανερώνει τα πλάνα του και για αυτό κανείς δεν είναι σίγουρος.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν οι Ολλανδοί δημοσιογράφοι ο Άγιαξ που θα παραταχθεί με το συνηθισμένο 4-3-3 θα αγωνιστεί ως εξής.

Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Ονανά. Στην τετράδα της άμυνας θα επιλεχθούν οι Τέτε, Ντε Λιχτ, Φίρχεφερ και Ντάικς ενώ θέση διεκδικεί και ο Φέλτμαν αντί του Τέτε.

Μπροστά τους το αμυντικό χαφ θα είναι ο Σένε ο οποίος θα έχει στα δεξιά του τον Κλάασεν και στα αριστερά του τον Ντόνι φαν ντε Μπεκ. Όσο για την τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Τραορέ στα δεξιά, Κασιέρα στο κέντρο και Τσέρνι στα αριστερά.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ