EUROPA LEAGUE

"Ματς με ξεχωριστή σημασία αυτό με τον ΠΑΟΚ"

"Ματς με ξεχωριστή σημασία αυτό με τον ΠΑΟΚ"
Άρι Ντα Σίλβα

Ο Βραζιλιάνος Άρι Ντα Σίλβα μίλησε για το παιχνίδι της Κρασνοντάρ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη (22/10).

Ο 30χρονος επιθετικός της ρωσικής ομάδας έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Κρασνοντάρ και αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του αυριανού παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, τόνισε:

"Κάθε παιχνίδι για μας, σε κάθε διοργάνωση είναι σημαντικό. Όμως, ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ έχει μια ιδιαίτερη σημασία. Το αποτέλεσμά του μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την τελική μας θέση στον όμιλο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είχαμε λίγες μέρες να ξεκουραστούμε μετά το τελευταίο παιχνίδι μας ρωσικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής μας σίγουρα θα μας πει τι λάθη κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, και από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πάρουμε στην Ελλάδα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Η αποστολή της Κρασνοντάρ αναμένεται στις 13.00 στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

"Απέναντι στον ΠΑΟΚ κρίνεται η πρόκριση"

Ο Βλάντιμιρ Χάσιγκ, γενικός διευθυντής της Κρασνοντάρ, παραδέχθηκε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport" ότι στα δύο ματς της ρωσικής ομάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά θα κριθεί η ομάδα που θα ακολουθήσει την Ντόρτμουντ στους 32 του Europa League.

Αναλυτικά:

-Ένα σχόλιο για το γεγονός ότι η Κρασνοντάρ θα βρεθεί αντίπαλος με μία ομάδα που έχει ιδιοκτήτη που εδρεύει στην Ρωσία…

"Γνωρίζουμε τον κ. Σαββίδη. Είχαμε συναντηθεί πριν από 1,5 χρόνο, είχε επισκεφθεί τις ακαδημίες μας. Είναι ένας άνθρωπος που φαίνεται ότι θέλει να επενδύσει στο ποδόσφαιρο. Εχουμε και εμείς ισχυρό ιδιοκτήτη, τον κ. Γκαλίτσκι, ο οποίος ξέρει προσωπικά τον Ιβάν Σαββίδη".

-Σας εξέπληξε που έφερε τον Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ;

"Ο Μπερμπάτοφ είναι σπουδαίος παίκτης, τον γνωρίζουμε. Δε νομίζω, όμως, ότι είναι μόνο αυτός που αξίζει στον ΠΑΟΚ. Γενικά είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα με πολύ καλούς επιθετικούς και για εμάς θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος".

-Ποιους εννοείτε;

"Ο Ροντρίγκες και ο Μακ είναι δύο παίκτες με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή όπως, άλλωστε, και όλη η ομάδα".

-Αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι με τέσσερις βαθμούς στους αγώνες με την Κρασνοντάρ θα είναι πολύ κοντά στην πρόκριση. Ισχύει και για εσάς το ίδιο, θεωρείται τον ΠΑΟΚ βασικό αντίπαλο σας στον όμιλο;

"Η Ντόρτμουντ είναι το φαβορί, αν και στο ποδόσφαιρο όλα φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι ισχύει και για εμάς ακριβώς το ίδιο, με τέσσερις βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είμαστε μια ανάσα από την πρόκριση. Σίγουρα θα γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια".

-Υπάρχει ενδιαφέρον του κόσμου στο Κρασνοντάρ για τα ματς με τον ΠΑΟΚ, πόσοι φίλαθλοι θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη;

"Η Κρασνοντάρ είναι πολύ νέος σύλλογος. Έχει μόλις οκτώ χρόνια ζωής και τώρα δημιουργεί πυρήνα οπαδών. Μαζί μας στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε 50-60 άτομα, αλλά στη ρεβάνς το γήπεδο μας θα είναι γεμάτο (σ.σ. χωράει 25.000)".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ