EUROPA LEAGUE

Λέκο: "Ανώτερη η ΑΕΚ, αφήσαμε το ματς να χαθεί"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÑÉÆ - ÁÅÊ / EUROPA LEAGUE / BRUGGE- AEK (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÑÉÆ - ÁÅÊ / EUROPA LEAGUE / BRUGGE- AEK (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Μπριζ, Ίβαν Λέκο, αναγνώρισε την ανωτερότητα της ΑΕΚ κι εστίασε στα λάθη των παικτών του όσον αφορά στην αποτυχία πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Η Μπριζ γνώρισε την ήττα (3-0) στην Αθήνα από την ΑΕΚ κι ο τεχνικός της βελγικής ομάδας, Ίβαν Λέκο, παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Ένωσης, υποσχόμενος ανάλυση των λαθών των παικτών του με γνώμονα τη βελτίωση στις εγχώριες διοργανώσεις.

"Ο σκοπός ήταν για να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας. Αυτό προσπαθήσαμε, κάποια διαστήματα το καταφέραμε, αλλά με κάποια διαστήματα δεν μπορείς να κερδίσεις το ματς. Θέλαμε να παίξουμε επιθετικά. Κάποια διαστήματα το καταφέραμε, αλλά σε γενικές γραμμές και ειδικά στο κέντρο δεν το κάναμε, αφήναμε χώρους στην ΑΕΚ, που ήταν γρήγορη και δίκαια κέρδισε. Δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί στις μονομαχίες και αυτό μας κόστισε τελικά.

Είναι πολύ βαρύ το αποτέλεσμα και ο αποκλεισμός. Θέλαμε να συνεχίσουμε, είχαμε τα φόντα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι μια ανάλυση, να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε γιατί είναι μακρύς ακόμα ο δρόμος μέσα στη σεζόν. Πρέπει να ανακάμψουμε γιατί σήμερα δεν ήμασταν "δολοφονικοί" και αφήσαμε το παιχνίδι να χαθεί.

Στο πρωτάθλημα κάνουμε ευκαιρίες και γκολ. Στην Ευρώπη έχουμε την κυκλοφορία, αλλά πρέπει να κάνουμε και φάσεις και να έχουμε δολοφονικό ένστικτο. Η ΑΕΚ έπαιξε έξυπνα στις αντεπιθέσεις, εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που βρήκε και της αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δίκαια προκρίθηκε.

Και στο πρώτο ματς, αν και είχαμε κάποιες ευκαιρίες παραπάνω, δυστυχώς με το οριζόντιο ποδόσφαιρο δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να παραδεχτούμε την ανωτερότητα της ΑΕΚ. Πρέπει να συνεχίσουμε τώρα τη σκληρή δουλειά στο πρωτάθλημα για να πετύχουμε τους στόχους μας", υποστήριξε ο Ίβαν Λέκο στη συνέντευξη Τύπου.

Photo credits: eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ