EUROPA LEAGUE

Κραϊόβα: Χωρίς κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ

Κραϊόβα: Χωρίς κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ

Η UEFA τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών την Κραϊόβα για όσα έγιναν στο ματς με τη Χόνβεντ και το ματς της Πέμπτης με την ΑΕΚ θα γίνει μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κραϊόβα την Πέμπτη το βράδυ στη Ρουμανία καθώς η UEFA με διαδικασία εξπρές έβγαλε απόφαση τη Δευτέρα για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τη Χόνβεντ και τα επεισόδια που σημειώθηκαν λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Αρχικά η UEFA δικαίωσε εν μέρει την Κραϊόβα και δεν την πέταξε έξω από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως ζητούσε η Χόνβεντ, ωστόσο την τιμώρησε με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 60.000 ευρώ πρόστιμο.

Κάτι το οποίο αναφέρει με επίσημη ανακοίνωση της και η Κραϊόβα στην επίσημη ιστοσελίδα της:

"Μετά τα όσα ακολούθησαν το ματς της Κραϊόβα με τη Χόνβεντ η ομάδα μας τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA με πρόστιμο 60.000 ευρώ και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Σε αυτό το σημείο η έφεση μας θα εκδικαστεί μετά το ματς με την ΑΕΚ για τον τρίτο προκριματικό".

ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για το λόγο αυτό, η Κραϊόβα σταματάει την διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την ΑΕΚ, όπως ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού της στο facebook. Σε αυτόν αναφέρει πως δεν θα πωλούνται εισιτήρια, αφού θα περιμένουν νεότερες εξελίξεις, στην προσπάθειά τους να αλλάξουν την απόφαση και η ποινή κεκλεισμένων των θυρών να ισχύσει μετά το παιχνίδι με τον Δικέφαλο.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ