EUROPA LEAGUE

Κόζακ: "Δυνατός ο ΠΑΟΚ, αλλά αν παίξουμε σαν ομάδα έχουμε πιθανότητες"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιαν Κόζακ με τον 39χρονο να τονίζει πως η ομάδα του έχει πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Το βράδυ της Πέμπτης (22/08, 22.00) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Σλοβακία την Σλόβαν Μπρατισλάβας στον πρώτο αγώνα για τα play offs του Europa League. Η ομάδα της Σλοβακίας θα υποδεχτεί τον δικέφαλο με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιαν Κόζακ.

Ο 39χρονος διαδέχτηκε τον Μάρτιν Σέβελα στον πάγκο της ομάδας πριν από περίπου έναν μήνα ως υπηρεσιακός, αλλά μέχρι στιγμής τα πάει εξαιρετικά.

Ο Γιαν Κόζακ μιλώντας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά αν παίξουμε σαν ομάδα τότε έχουμε πιθανότητες πρόκρισης".

Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν είναι αγχωμένος είπε: "Ναι, είναι η κορυφαία στιγμή μου μέχρι στιγμής, αλλά γενικά είμαι νευρικός πριν από κάθε αγώνα, γιατί προσπαθώ και θέλω πάντα να κάνω το καλύτερό μου για την ομάδα".

Από την πλευρά του ο Σλοβένος επιθετικός της Σλόβαν, Αντραζ Σπόραρ, τόνισε: "Δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ ως μεγάλο φαβορί και δεν βλέπω ότι η ομάδα μας έχει τίποτα να χάσει. Ναι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αρκετά δυνατή, τους σεβόμαστε, αλλά παράλληλα εμπιστεύομαι την ομάδα μας. Δεν θα παίξουμε με φόβο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ