EUROPA LEAGUE

Κοτσαμάν: "Μαχαιριά το γκολ"

Κοτσαμάν: "Μαχαιριά το γκολ"

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Αϊκιούτ Κοτσαμάν, υποστήριξε στην συνέντευξη τύπου πως η ομάδα του έκανε καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά το γκολ του Μουσλίμοβιτς στο 12ο λεπτό της παράτασης ήταν "μαχαιριά" για την ομάδα του.

Μετά το αποκλεισμό από το Champions League η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έμεινε εκτός των ομίλων και του Europa League, έτσι όπως είναι λογικό ο 45άχρονος προπονητής δέχεται πυρά από παντού.

Χαρακτηριστικό είναι πως περίπου μία ώρα μετά την ολοκλήρωση του ματς, οπαδοί της "Φενέρ" του επιτέθηκαν, αυτός τράπηκε σε φυγή και γλίτωσε τα χειρότερα.

"Θέλω πολύ περισσότερα από την ομάδα, από αυτό που έδειξε στην φάση του γκολ του Μουσλίμοβιτς"
, τόνισε ο Κοτσαμάν.

"Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, παίξαμε ενθουσιώδες ποδόσφαιρο και κάναμε ότι μπορούσαμε. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε άμυνα, αλλά είχε την δυνατότητα να βγάλει καλή μπαλιά και να απειλήσει".

"Στην παράταση το γκολ που δεχτήκαμε ήταν... μεγάλη μαχαιριά. Από και πέρα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς".

"Τώρα πια ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Να το κατακτήσουμε και να πάνε κατευθείαν στους ομίλους του Champions League".


Τέλος, ένας Έλληνας δημοσιογράφος όταν πήρε τον λόγο ανέφερε στον Κοτσαμάν ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία και στο ποδόσφαιρο και τον ρώτησε τι άποψή του πάνω σε αυτό. Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε συμφώνησε και τόνισε πως χρειάζεται οργάνωση κάτι που προφανώς δεν έχει η ομάδα του τα τελευταία χρόνια.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ