EUROPA LEAGUE

Κορονοϊός: Με μάσκες και γάντια η Λουντογκόρετς στο Μιλάνο

Κορονοϊός: Με μάσκες και γάντια η Λουντογκόρετς στο Μιλάνο

Η αποστολή της Λουντογκόρετς προσγειώθηκε στο Μιλάνο για τη ρεβάνς με την Ίντερ - θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών (27/2, 22:00) - με όλα τα μέλη της να φορούν μάσκες και γάντια υπό το φόβο μετάδοσης του κορονοϊού. (VIDEO)

Ο αγώνας μεταξύ της Ίντερ και της Λουντογκόρετς για τους "32" δεν θα διεξαχθεί απλα χωρίς κόσμο αλλά δίχως και την παρουσία δημοσιογράφων, ελέω του φόβου για την εξάπλωση του κορονοϊού.

H αποστολή της βουλγαρικής ομάδας προσγειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (26/2) στο Μιλάνο με όλα τα μέλη της να φορούν προστατευτικές μάσκες και γάντια υπό το φόβο μετάδοσης της ασθένειας, η οποία έχει προκαλέσει δώδεκα θανάτους στην Ιταλία.

"Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο. Ο ιός άλλαξε τα πλάνα μας, καθώς υποτίθεται θα επιστρέφαμε την Παρασκευή (27/2). Τελικά θα επιστρέψουμε αμέσως μετά από το ματς. Δεν θα πρέπει να έλθουμε σε επαφή με κόσμο και ειδικά με το προσωπικό του ξενοδοχείου", υποστήριξε ο γυμναστής της Λουντογκόρετς, Ίβαν Ντίαθ.

Μαζί με την αποστολή της ομάδας από το Ράζγκραντ ταξίδεψε και γιατρός επιδημιολόγος από τη γειτονική χώρα. Δείτε video από την άφιξη της Λουντογκόρετς στο Μιλάνο:

Υπενθυμίζεται πως οι νερατζούρι του Αντόνιο Κόντε είναι το φαβορί για να πάρουν την πρόκριση για τους "16" του Europa League μετά το πρώτο ματς στην Βουλγαρία, που τους βρήκε να παίρνουν τη νίκη με 2-0 με τα γκολ των Έρικσεν και Λουκακού (πέναλτι).

Εν τω μεταξύ, το πρώτο θετικό κρούσμα Κοροναϊού στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια 38χρονη γυναίκα, που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία. Διαβαστε αναλυτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ