EUROPA LEAGUE

Κλοπ: "Θα είμαστε καλύτεροι στο Old Trafford"

Κλοπ: "Θα είμαστε καλύτεροι στο Old Trafford"

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Λίβερπουλ θα είναι ακόμα καλύτερη στη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας ότι θα κυνηγήσει το εκτός έδρας γκολ που θα την φέρει αγκαλιά με την πρόκριση.

"Θέλουμε να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ εκεί επειδή τότε θα χρειάζονται τέσσερα. Μία εβδομάδα είναι καλή, είναι μεγάλο διάστημα στη ζωή, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ήταν το τέλειο αποτέλεσμα αλλά αλλά μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν τόσο πολύ υπομονετικοί, κάναμε αρκετές πάσες με ρίσκο και δημιουργήσαμε προβλήματα στους εαυτούς μας", δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός μετά το 2-0 της Λίβερπουλ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του Europa League, και πρόσθεσε:

"Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ, ξέρουμε οτι ο Ντε Χέα είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε και να δημιουργούμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

Κλοπ: "Θα είμαστε καλύτεροι στο Old Trafford"

Δεν πιστεύω ότι έχουμε προκριθεί, θα είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί. Είμαστε όμως χαρούμενοι με τη κλήρωση, χαρούμενοι με το παιχνίδι, ενώ και η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη και την απόλαυσα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Αυτή ήταν η Λίβερπουλ που ήξερα πριν έρθω εδώ και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος εδώ. Δεν ξέρω τι θα κάνω αν προκριθούμε!!!"

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ