EUROPA LEAGUE

Κλήρωση Εuropa League: Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο πλαίσιο των "32" του Europa League με στόχο την πρόκριση στους "16".

Η Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλο και των Ομπαμεγιάνκ, Λακαζέτ, Πεπέ είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League με τους "ερυθρόλευκους" να ταξιδεύουν και πάλι στο Λονδίνο μετά τα ματς με την Τότεναμ για το Champions League.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου στο "Γ. Καραϊσκάκης" ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα στο Λονδίνο.

Να θυμίσουμε πως με βάση το πρόγραμμα της Super League, το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι ανάμεσα (22/02) στις δύο αναμετρήσεις των ερυθρόλευκων με την Άρσεναλ.

Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως τη φετινή σεζόν η Άρσεναλ δεν δείχνει άτρωτη όπως τα προηγούμενα χρόνια αλλά κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι στα τέλη Φεβρουαρίου όταν και θα γίνουν τα δύο παιχνίδια. Αν όμως οι ερυθρόλευκοι παίξουν όπως και στους ομίλους του Champions League κόντρα σε Μπάγερν και Τότεναμ τότε δεδομένα έχουν πιθανότητες να προκριθούν στους 16.

Πλην του Ολυμπιακός - Άρσεναλ, το ΑΠΟΕΛ θα βρει στο διάβα του τη Βασιλεία ενώ υπάρχουν αρκετές σπουδαίες αναμετρήσεις όπως το Χετάφε - Άγιαξ, Λεβερκούζεν -Πόρτο, Κοπεγχάγη - Σέλτικ, Άιντραχτ - Ζάλτσμπουργκ, Σαχτάρ - Μπενφίκα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Ολυμπιακός - Άρσεναλ

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Πόρτο

Κλαμπ Μπριζ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μπενφίκα

ΑΠΟΕΛ - Βασιλεία

Κοπεγχάγη - Σέλτικ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μπασακσεχίρ

Κλουζ - Σεβίλλη

Άιντραχτ Φρανκούρτης - Ζάλτσμπουργκ

Ρέιντζερς - Μπράγκα

Λουντογκόρετς - Ίντερ

Βόλσμπουργκ - Μάλμε

Γούλβς - Εσπανιόλ

Άλκμααρ - Λίντσερ

Χετάφε - Άγιαξ

Ρόμα - Γάνδη

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ