EUROPA LEAGUE

Κετσπάγια: "Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά η ανατροπή"

Κετσπάγια: "Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά η ανατροπή"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τιμούρ Κετσπάγια, τόνισε ότι η ανατροπή επί του Αστέρα, θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του, στη συνέχεια.

Το ΑΠΟΕΛ νίκησε με 2-1 τον Αστέρα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Γεωργιανό τεχνικό, Τιμούρ Κετσπάγια, να εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο έγινε η ανατροπή.

"Δεν ξεκινήσαμε καλά και δεχθήκαμε το γκολ. Μετά από αυτό ελέγξαμε το ματς. Στο πρώτο μέρος δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε όμως τον έλεγχο της μπάλας. Έγινε ένα πέναλτι και ισοφαρίσαμε πριν πάμε στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε το παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες.

Είναι σημαντικό που κάναμε μία ανατροπή που δεν είχαμε ζήσει μέχρι στιγμής, μια και στο πρωτάθλημα κερδίζουμε με πολλά γκολ. Μας ικανοποιεί που νικήσαμε σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι τον Αστέρα.

Έτσι, ακριβώς περίμενα τον Αστέρα, ο αντίπαλος προπονητής είπε ότι θα παίξει αμυντικά και δεν έκανε κάποιο τρικ. Είμαι ευχαριστημένος που πήραμε τους πρώτους τρεις βαθμούς, κάτι που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Τώρα κοιτάμε το επόμενο μας παιχνίδι.

Περιμέναμε ότι θα κερδίσει η Σάλκε, μου είπαν όμως ότι η Σπάρτα θα μπορούσε να πάρει μέχρι και το τρίποντο. Αν κερδίσει την Σάλκε τώρα εντός μπορεί να την μπλέξει. Το αποτέλεσμα όμως που μετράει για μένα είναι η νίκη κόντρα στον Αστέρα.

Μας έλειπε λίγο η δημιουργία στο πρώτο μέρος. Εκεί υστερήσαμε. Σίγουρα περιμένουμε από κάποιους παίκτες περισσότερο. Βέβαια υπάρχουν και ορισμένοι που δίνουν περισσότερο απ' ότι περιμένουμε και αυτό μας ευχαριστεί πολύ. Μου άρεσε ότι πήραμε το τρίποντο. Δεν παίζουμε μόνοι μας ο Αστέρας έπαιξε καλά αμυντικά

Δεν ξεκινήσαμε καλά, κάναμε λάθη αμυντικά. Το ότι έπεσαν τα φώτα, αυτή την στιγμή που κερδίσαμε, μπορούμε να πούμε ότι μας βοήθησε. Σε αυτό το διάλειμμα εγώ μπορώ να πω ότι απλά μείναμε ζεστοί, γιατί εκείνη την ώρα πράγματι είχαμε αρχίσει να ανεβαίνουμε", υποστήριξε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ