EUROPA LEAGUE

Κετσπάγια: "Νίκη για να έχουμε συνέχεια"

Κετσπάγια: "Νίκη για να έχουμε συνέχεια"

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τιμούρ Κετσπάγια, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει τη νίκη στην Τρίπολη προκειμένου να έχει συνέχεια στο Europa League.

Αν κι έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Πέμπτη κόντρα στον Αστέρα, ο Γεωργιανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τιμούρ Κετσπάγια, δεν την αποκάλυψε κι έθεσε ως μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου η κυπριακή ομάδα να ελπίζει σε νίκη στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια:

Για τις ιδιαιτερότητες του γηπέδου: "Το γήπεδο είναι μικρό, αλλά o αγωνιστικός χώρος δεν είναι διαφορετικός από άλλα γήπεδα. Αν θέλουμε να έχουμε συνέχεια, πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό και να έχουμε συνέχεια"

Αν περιμένει διαφορετικό τον Αστέρα σε σχέση με το ματς του ΓΣΠ: "Μου άρεσε πιο πολύ από άλλες φορές, έπαιξε με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ και δίκαια ανέτρεψε το σκορ. Πήρε αυτό που του άξιζε. Είναι καλή ομάδα και έχει ένα πολύ καλό προπονητή"

Για την φιλοξενία από τον Αστέρα: "Είχαμε πολύ καλή φιλοξενία από την αρχή. Θα προσπαθήσαμε να πάρουμε το ζητούμενο. Όπως είπα και πριν εμείς ήρθαμε με στόχο την νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε"

Αν έχει αποφασίσει για την εντεκάδα: "Σε ένα βαθμό 90% έχουμε αποφασίσει, θα δούμε μέχρι αύριο"

Αν θα ξεκινήσει επιθετικά το ΑΠΟΕΛ: "Δεν θέλω να μπούμε, όπως στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά όχι να έχουμε έντεκα παίκτες στην επίθεση χωρίς να προσέχουμε την άμυνα. Ένα παιχνίδι είναι 90 λεπτά, δεν έχει σημασία αν ξεκινήσεις επιθετικά"

Αν είναι αποτυχία η ισοπαλία: "Δεν θα έλεγα αποτυχία, αλλά δεν συμφέρει κανέναν. Αυτό θα σημαίνει ότι η Σπάρτα παίζει δύο παιχνίδια στην έδρα της και μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Θέλουμε να φτάσουμε τελευταία αγωνιστική να διεκδικούμε πρόκριση με την Σπάρτα στο ΓΣΠ. Αν ήταν πρώτη αγωνιστική θα ήταν καλή η ισοπαλία, όμως τώρα θέλουμε μόνο τη νίκη".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ