EUROPA LEAGUE

Κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση ο Μπατσουαγί

Dortmund's Michy Batshuayi reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in Moenchengladbach, Germany, Sunday, Feb. 18, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Michy Batshuayi reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in Moenchengladbach, Germany, Sunday, Feb. 18, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Μισί Μπατσουαγί, κατήγγειλε από τα social media τις ρατσιστικές κραυγές εις βάρος του από τους οπαδούς της Αταλάντα στο "Mapei".

Η Ντόρτμουντ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Αταλάντα στο "Mapei" του Μπέργκαμο και πήρε την πρόκριση για τους 16 του Europa League, ωστόσο το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς ο Βέλγος επιθετικός των Βεστφαλών, Μισί Μπατσουαγί, κατήγγειλε ένα θλιβερό συμβάν.

Από τον επίσημο λογαριασμό του στα social media καυτηρίασε τις ρατσιστικές κραυγές με στόχο τον ίδιο από τους "νερατζούρι" οπαδούς.

"2018 και ακόμη ρατσιστικές ιαχές πιθήκων στις κερκίδες... αλήθεια; Ελπίζω να διασκεδάσατε βλέποντας το υπόλοιπο Europa League στην τηλεόραση, όταν εμείς παίζαμε", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Μπατσουαγί.

Η καταγγελία του Βέλγου θα ληφθεί υπόψη από την UEFA, η οποία και κατά το παρελθόν έχει (απο)δείξει ότι είναι αμείλικτη μπροστά σε ρατσιστικά φαινόμενα εντός αγωνιστικών χώρων.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ