EUROPA LEAGUE

Καταγγελίες του Βάντεν Στοκ για διαιτησία και όχι μόνο

Καταγγελίες του Βάντεν Στοκ για διαιτησία και όχι μόνο

Ο Ρότζερ Βάντεν Στοκ ήταν έξαλλος με την διαιτησία του Χάντερ στο Φάληρο και έφυγε στο ημίχρονο από το γήπεδο. Οι καταγγελίες του δεν σταμάτησαν εκεί. Διαβάστε τι δήλωσε σε ΜΜΕ του Βελγίου.

Πολλά παράπονα για την διαιτησία του Χάντερ είχε ο πρόεδρος της Άντερλεχτ, με αποτέλεσμα να φύγει στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό από το "Γ. Καραϊσκάκης" με προορισμό το ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της βελγικής ομάδας.

"Πήρα ένα ταξί και επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο μαζί με τη γυναίκα μου. Έπρεπε να κάνω κάτι, γιατί πραγματικά δεν ήταν φυσιολογικό (σ.σ. εννοώντας τη διαιτησία του Χάντερ). Ήδη το πούλμαν μας είχε μπλοκαριστεί για μισή ώρα από τους οπαδούς πριν από το ματς", τόνισε ο Ρότζερ Βάντεν Στοκ στην " dhnet.be", αποκαλύπτοντας ότι η περιπέτεια του δεν τελείωσε εκεί:

"Το κανάλι που μετέδιδε το παιχνίδι δεν ήταν διαθέσιμο στο ξενοδοχείο. Τότε η γυναίκα μου έβγαλε το iPad και παρακολουθήσαμε το ματς από βελγικό κανάλι. Πανηγυρίσαμε και ανοίξαμε σαμπάνια στην επιστροφή της ομάδας".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ