EUROPA LEAGUE

Η προηγούμενη τριάρα του Ντι Φραντσέσκο στον Βαλβέρδε

Sassuolo's Antonino Ragusa, left, celebrates his goal during the Europa League Group F soccer match between Athletic Bilbao and Sassuolo, at the San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Nov. 24, 2016. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Sassuolo's Antonino Ragusa, left, celebrates his goal during the Europa League Group F soccer match between Athletic Bilbao and Sassuolo, at the San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Nov. 24, 2016. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Η Ρόμα του Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο νίκησε 3-0 την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Ο Ιταλός είχε νικήσει με το ίδιο σκορ τον Ισπανό, την προηγούμενη σεζόν, σε άλλους πάγκους και διοργάνωση. (video)

Ο Ρόμα νίκησε 3-0 την Μπαρτσελόνα με τον Κώστα Μανωλά να πετυχαίνει το τρίτο γκολ των "τζαλορόσι", έτσι απέκλεισε την Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ο τεχνικός των "τζαλορόσι", Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο, νίκησε ολοκληρωτικά τη μάχη με τον ομόλογό του (των "μπλαουγκράνα"), Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ιταλός κι ο Ισπανός συναντήθηκαν και την προηγούμενη σεζόν. Σε άλλους πάγκους κι άλλη διοργάνωση. Το αποτέλεσμα ίδιο (3-0), αλλά η έκβαση διαφορετική (ήταν για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League με τους "λεόνες" να προκρίνονται ως δεύτεροι και τους "νεροβέρντι" να αποκλείονται τελικά ως τέταρτοι και τελευταίοι).

Η Σασουόλο νίκησε 3-0 την Μπιλμπάο. Το σκορ είχε ανοίξει ο Πολ Λιρόλα, ο Ντεφρέλ διεύρυνε το προβάδισμα (2-0) και ο Πολιτάνο το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το πρώτο ποστάρισμα του Μανωλά μετά το γκολ επί της Μπαρτσελόνα
Μανωλάς όπως Δέλλας και... Ταρντέλι
Ανατριχίλα: Το γκολ του Μανωλά από την εξέδρα του Olimpico
Το twitter αποθεώνει τον "Θεό" Μανωλά!
Τα δάκρυα του Μανωλά στο τέλος του αγώνα
Μανωλάς: "Δεν με ένοιαζε να μείνω στην ιστορία αλλά να αποκλείσουμε τη Μπαρτσελόνα"
Οι έξαλλες περιγραφές των ξένων στο γκολ του Μανωλά
Ξέφρενοι πανηγυρισμοί Μανωλά στο "Ολίμπικο" μετά από την πρόκριση
Ο Μανωλάς απέκλεισε την Μπαρτσελόνα!
Ο Μανωλάς τρελάθηκε: Το γκολ του Έλληνα στην Μπαρτσελόνα

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ