EUROPA LEAGUE

Η Ντινάμο Κιέβου ανακοίνωσε τον Φραν Σολ

Η Ντινάμο Κιέβου ανακοίνωσε τον Φραν Σολ

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους 32 του Europa League, Ντινάμο Κιέβου, ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Ισπανού επιθετικού και δεύτερου σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, Φραν Σολ, από τη Βίλεμ αντί 3.500.000 ευρώ.

Ενίσχυση για την Ντινάμο Κιέβου. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού - 14 Φεβρουαρίου το ματς στο Φάληρο, 21 του μήνα η ρεβάνς στο Κίεβο - για τους 32 του Europa League - απέκτησε τον 26χρονο Ισπανό επιθετικό, Φραν Σολ.

Ο Ίβηρας αποκτήθηκε από τη Βίλεμ αντί του ποσού των 3.500.000 ευρώ. Ο νέος κάτοχος της φανέλας με τον αριθμό εννιά της ομάδας της ουκρανικής πρωτεύουσας γεννήθηκε στη Μαδρίτη και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ, μεσολαβούντων των δανεισμών σε Λούγκο και Οβιέδο. Το 2014 μετακόμισε στη Βιγιαρεάλ, από την οποία αφέθηκε ελεύθερος το 2016 για να πάει στην Ολλανδία και τη Βίλεμ.

Ο Σολ πηγαίνει on fire στο Κίεβο καθώς σε 17 ματς της Eredivisie την τρέχουσα σεζόν πέτυχε 13 γκολ. Είναι ο δεύτερος σκόρερ της πρώτης κατηγορίας του ολλανδικού πρωταθλήματος πίσω από τον Λουκ ντε Γιόνγκ της Αϊντχόφεν (14 γκολ).

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ