EUROPA LEAGUE

Η Μπέτις είναι 4η σε εισιτήρια διαρκείας στην Ισπανία

Η Μπέτις είναι 4η σε εισιτήρια διαρκείας στην Ισπανία

Η Μπέτις έχει από τους πιο πιστούς φιλάθλους στην Ισπανία και είναι χαρακτηριστικό πως είναι στα εισιτήρια διαρκείας είναι τέταρτη πίσω από το Big-3 των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο.

Τι και αν η Σεβίλλη πηγαίνει καλύτερα και έχει μάλιστα κυριαρχήσει τα προηγούμενα χρόνια στο Europa League. Τι και αν θεωρείται αυτή την στιγμή η πρώτη ομάδα -βάσει επιτυχιών- της Ανδαλουσίας. Η Μπέτις έχει ένα από τα πιο πιστά κοινά στην Ισπανία και αυτό αποδεικνύει και την τεράστια δυναμική του κλαμπ. Η έδρα της είναι σχεδόν πάντα γεμάτη και χαρακτηριστικό είναι το πόσο ψηλά βρίσκεται στα εισιτήρια διαρκείας.

Η Μπέτις βρίσκεται στην 4η θέση πίσω από το Big-3 των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο, που διαθέτουν και μεγαλύτερα γήπεδα. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, έχει πουλήσει φέτος 50.373 διαρκείας και αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε το πόσο ισχυρή έδρα έχει και το πόσο δεμένοι είναι οι φίλαθλοι μαζί της. Πάντα δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα και αυτό φανερώνει ότι είναι μια ομάδα με ιστορία και πολύ κόσμο!

Όταν, δε, έχει παίκτες όπως ο Λο Σέλσο, με ρήτρα 25-30 εκατομμύρια ευρώ, ασφαλώς και δεν πρόκειται για ένα κλαμπ της σειράς. Μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή των Πειραιωτών, που καλούνται να πάρουν το τρίποντο και να μπουν με το... δεξί στο φετινό Europa. Απέναντι θα βρίσκεται μια πολύ δυνατή ομάδα.

Η λίστα με τις δέκα πρώτες ομάδες σε διαρκείας:

Μπαρτσελόνα 85.000

Ρεάλ Μαδρίτης 61.287

Ατλέτικο Μαδρίτης 56.407

Μπέτις 50.373

Αθλέτικ Μπιλμπάο 44.560

Σεβίλλη 41.000

Βαλένθια 40.000

Ρεάλ Σοθιεδάδ 28.078

Εσπανιόλ 21.000

Λεβάντε 21.000

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ