EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έπεσε μαχώμενος στο San Mames με τους πράσινους να έχουν αρκετούς παίκτες με θετική παρουσία αλλά όχι όλους. Το Sport24.gr κριτικάρει την απόδοση του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τους ομίλους του Europa League με δεύτερη ήττα από την Αθλέτικ καθώς έχασε με 1-0 στο San Mames σε ένα ματς όπου είχε παίκτες που ξεχώρισαν όπως οι Τσάβες, Χουλτ και Γιόχανσον για όσο άντεχε αλλά και παίκτες που δεν έπιασαν σε κανένα σημείο την απόδοση άλλων ματς όπως οι Καμπέσας, Λουντ.

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Αρκετά καλή παρουσία από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην αναμέτρηση στο Μπιλμπάο. Ήταν αρκετά σταθερός, είχε μερικές καλές αποκρούσεις κρατώντας το σκορ στο 1-0 και φυσικά δεν φέρει καμία ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε. Σε αντίθεση με το ματς της Λεωφόρου είχε και καλύτερη παρουσία στις εξόδους του καθαρίζοντας αρκετές φάσεις.

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτο για τον Σουηδό που δεν είναι ακόμα ούτε στο 70% έτοιμος. Για όσο είχε ανάσες 65-70 λεπτά ήταν θετικός, ζητούσε μπάλα, έδειχνε κοντρολαρισμένος και προσπαθούσε σωστά να βγάζει τη μπάλα μπροστά. Παράλληλα είχε δυο-τρεις καίριες επεμβάσεις αμυντικά. Στο δεύτερο μέρος και δη μετά το 70' η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα και δεν μπορούσε να ακολουθήσει τους ρυθμούς του αγώνα.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Ο Έλληνας στόπερ ξεκίνησε βασικός και είχε θετική παρουσία καθώς κάποιες επεμβάσεις του ήταν καταλυτικές ώστε να μείνει το σκορ στο 1-0. Κέρδισε μάχες στη διάρκεια του 90λεπτου αλλά υπήρξαν και στιγμής που τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη άμυνα έδειξε να εκτίθεται από τις κάθετες μπαλιές των παικτών της Αθλέτικ, όπως για παράδειγμα στο γκολ των Βάσκων. Θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση στο γκολ των γηπεδούχων και να καλύψει γρηγορότερα το πεδίο ευθύνης του μπας και προλάβαινε τη παράλληλη μπαλιά.

ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Ο έτερος Έλληνας κεντρικός αμυντικός είχε θετική παρουσία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Αθλέτικ αλλά είναι στη φάση του γκολ των Βάσκων. Αρχικά χάνει τον Αντούριθ που φεύγει στην πλάτη του και στη συνέχεια τρώει την ντρίπλα με τον Βάσκο βέβαια να χρησιμοποιεί και το χέρι. Εν συνεχεία δεν αντιμετώπισε κάποιο άλλο πρόβλημα πλην του ότι όπως όλη η άμυνα των πράσινων εκτιθόταν σε κάποιες κάθετες μπαλιές των Βάσκων. Προσπάθησε όμως και μην ξεχνάμε ότι είναι ένας από τους παίκτες του τριφυλλιού που έχψει παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας πλην της φυσικής του, του στόπερ.

ΧΟΥΛΤ: Για ένα ακόμα ματς ήταν από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αθλέτικ. Αρκετές κούρσες από τα αριστερά και χωρίς τον Λουντ να τον βοηθάει. Προσπάθησε με τις ενέργειες του να βοηθήσει τους πράσινους και με μερικές καλές μεταβιβάσεις που είχε. Φέρει ευθύνη και αυτός στο γκολ που δέχεται ο Παναθηναϊκός καθώς στην πλάτη του κάνει τη κίνηση ο Σουσαέτα αλλά βέβαια η πάσα του Αντούριθ είναι μαγική.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Πολύ καλή παορυσία από τον διεθνή Έλληνα μέσο. Έκανε αρκετά χιλιόμετρα, κέρδισε μάχες και βοήθησε αρκετά το τριφύλλι. Στην διάρκεια του δευτέρου μέρους έπαιξε και ως στόπερ στην τριάδα που χρησιμοποίησε ο Ουζουνίδης και η παρουσία του και εκεί είχε θετικό πρόσημο.

ΖΕΚΑ: Και πάλι αρκετό τρέξιμο από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και κερδισμένες μάχες αλλά μέχρι εκεί για τον Πορτογάλο μέσο. Στην ανάπτυξη του τριφυλλιού έκανε κάποια λάθη που θα μπορούσαν να στοιχίσουν στους πράσινους. Στο δεύτερο μέρος βρέθηκε να αγωνίζεται και μόνος του στο χώρο της μεσαίας γραμμής ως αμυντικός χάφ προσπαθώντας να παίξει και για τον Κουρμπέλη.

ΛΟΥΝΤ: Μέτριο παιχνίδι από τον Λουντ κόντρα στην Αθλέτικ. Στο πρώτο 45λεπτο χρησιμοποιήθηκε ως αριστερός χαφ και εν συνεχεία στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε στα δεξιά. Δεν βοήθησε όμως στην ανάπτυξη των πράσινων όπως σε άλλα παιχνίδια και δεν είχε και καλές συνεργασίες με τον Χουλτ ενώ αρκετές φορές έκανε εύκολα λάθη. Επίσης έδειχνε να μην έχει τόσα τρεξίματα όσο στα προηγούμενα ματς αλλά αυτό ίσως είναι φυσιολογικό καθώς έχει παίξει μεγάλο χρονικό διάστημα από την αρχή της σεζόν. Αντικαταστάθηκε σωστά από τον Άλτμαν στο 66'.

ΚΑΜΠΕΣΑΣ: Αγωνίστηκε για 66΄λεπτά πριν αντικατασταθεί από τον Μολίνς και ήταν κακός. Δεν βοήθησε όπως στα προηγούμενα ματς, είχε κακές τελικές προσπάθειες παρότι βρέθηκε αρκετές φορές σε σημείο βολής και κακές επιλογές και στις σέντρες του. Δεν εκμεταλλεύθηκε την ταχύτητα του και δεν βοηθούσε και αμυντικά τους πράσινους όσο θα έπρεπε. Σωστά αντικαταστάθηκε.

ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ: Αν και ήταν κακός ο Βραζιλιάνος ήταν αρκετά δραστήριος. Ήταν από τους παίκτες του τριφυλλιού που ζήτησε και πήρε περισσότερες φορές τη μπάλα στα πόδια του αλλά σε κανένα σημείο δεν βοήθησε ουσιαστικά τους πράσινους. Έκανε αρκετά λάθη στις πάσες του χαλώντας την επιθετική ανάπτυξη των πράσινων ενώ σπατάλησε και μια τρομερή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ώστε να φύγει με την ισοφάριση από το San Mames.

ΤΣΑΒΕΣ: Προσπάθησε αρκετά ο Αργεντινός στο δεύτερο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό. Τροφοδοτήθηκε ελάχιστα αλλά όταν πήρε μπάλες στα πόδια του απείλησε και τις δυο φορές. Αρχικά είχε ια πολύ καλή φάση που δημιούργησε ο ίδιος με τον Καμπέσας να μην προλαβαίνει και εν συνεχεία μια εξαιρετική ενέργεια και σουτ στο δοκάρι όπου στάθηκε άτυχος. Πάλεψε, κέρδισε μονομαχίες και έδειξε ότι όταν βρει τις ανάσες του και μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του θα είναι ακόμα καλύτερος για το τριφύλλι.

ΆΛΤΜΑΝ: Μπήκε ως αλλαγή στο 66' και το διάστημα που αγωνίστηκε είχε θετική παρουσία. Προσπάθησε, κράτησε μπάλα, κέρδισε φάουλ και είχε αρκετές καλές ενέργειες βοηθώντας τους πράσινους να μπορέσουν να απειλήσουν στα τελευταία λεπτά.

ΜΟΛΙΝΣ: Μπήκε και αυτός ως αλλαγή στο 66' αντί του Καμπέσας. Αρχικά το διάστημα που έπαιξε μαζί με τον Τσάβες δεν φάνηκε καθόλου ενώ ούτε και στη συνέχεια μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Μόνο στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης που έκανε ένα σουτ το οποίο ήταν χλιαρό.

ΔΩΝΗΣ: Πέρασε στην αναμέτρηση αντί για τον Τσάβες που είχε σκάσει στο 74'. Δεν μπορούσε να αλλάξει πολλά βέβαια στη διάρκεια του αγώνα αλλά έδωσε τις μάχες του το διάστημα που έπαιξε.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ