EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στην ήττα με 2-3 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Για 60 περίπου λεπτά, ο Παναθηναϊκός έδειχνε ικανός να πετύχει μία σπουδαία νίκη. Ωστόσο, η Αθλέτικ εκμεταλλεύτηκε την εφτάλεπτη αδράνεια, αξιοποίησε την ανωτερότητα της και πήρε επικράτησε με 3-2. Ο Λουντ ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο διάστημα της κατάρρευσης οι Λουτσιάνο και Ζέκα το πάλεψαν για να τη σταματήσουν.

Διαβάστε στο Sport24.gr την κριτική των παικτών του Ουζουνίδη.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Δεν φέρει ευθύνη στα γκολ της Αθλέτικ και στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν σταθερός και αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του. Ο ομογενής γκολκίπερ καθάρισε τις ψηλές μπαλιές και είχε αποκρούσεις σε προσπάθειες των Βάσκων.

ΡΕΪΣ: Δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, ταλαιπωρήθηκε από τον Μουνιαΐν και τον έχασε αρκετές φορές, ενώ επιθετικά απέτυχε να δώσει στηρίγματα στον Καμπέσας. Επιπλέον, υπέστη θλάση.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Στο εφτάλεπτο του «τρόμου», έχασε την ψυχραιμία του με τον Μολέντο και δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τους κινδύνους στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Στο υπόλοιπο παιχνίδι ήταν σχετικά καλός και ανέλαβε πολλές φορές να προωθήσει τη μπάλα.

ΜΟΛΕΝΤΟ: Στο πρώτο γκολ του Αντούριθ τον χάνει και στη συνέχεια, υποπίπτει στο πέναλτι στον Γουίλιαμς. Ήταν αναμεμειγμένος στα δύο γκολ της Αθλέτικ και δεν θύμισε τον «βράχο» της άμυνας. Παρόλα αυτά, στο διάστημα της κυριαρχίας του Παναθηναϊκού ήταν καλός.

ΧΟΥΛΤ: Ο Σουηδός πήγε καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και συνέθεσε ένα απειλητικό δίδυμο με τον Λουντ στα αριστερά. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο πιέστηκε πολύ με την είσοδο του Γουίλιαμς και δεν ήταν αποτελεσματικός στον περιορισμό του.

ΖΕΚΑ: Ο ποδοσφαιριστής που δεν έπαθε «μπλακ-άουτ», αλλά έμεινε μόνος να τρέχει και να παλεύει. Ο Πορτογάλος ήταν συγκλονιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ακόμα και όταν οι συμπαίκτες του κόλλησαν, αυτός προσπαθούσε να βρεθεί σε όλους τους χώρους.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Βοήθησε πολύ τον Παναθηναϊκό να κυριαρχήσει μέχρι το 60’, με γρήγορα και αποτελεσματικά μαρκαρίσματα και με σωστές επιλογές στις μεταβιβάσεις. Ωστόσο, χάθηκε στη μετριότητα στη συνέχεια και δεν μπόρεσε να ανακόψει τον Γκαρθία, ο οποίος αλώνιζε.

ΚΑΜΠΕΣΑΣ: Είχε τη σέντρα στο πρώτο γκολ, σκόραρε το δεύτερο και ήταν συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Δεν είχε βοήθειες από τον Ρέις και μόνος του δεν κατάφερε να απειλήσει απ’ ευθείας από την πλευρά του. Με περισσότερες βοήθειες, θα ήταν πιο επικίνδυνος.

ΛΟΥΝΤ: Ο πιο επικίνδυνος του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ και ήταν ουσιαστικός με ατομικές προσπάθειες. Στο δεύτερο έμεινε από δυνάμεις και δεν φάνηκε, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά που προσπάθησε να απειλήσει ξανά.

ΑΛΤΜΑΝ: Πίεσε πάρα πολύ στην πρώτη πάσα, έβγαλε ενέργεια και κράτησε τη μπάλα. Ωστόσο, δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός, δεν ευοδώθηκαν οι ατομικές προσπάθειες και δεν έδωσε πολλά στο επιθετικό κομμάτι. Σωστά αντικαταστάθηκε.

ΜΟΛΙΝΣ: Μέχρι το 60’ ήταν πολύ καλός. Έστρωσε τη μπάλα με το κεφάλι στο γκολ του Λουντ, έδωσε μάχες, πήρε ατομικές πρωτοβουλίες και ήταν επικίνδυνος για την άμυνα της Αθλέτικ. Κατανάλωσε πολλές δυνάμεις στο πρέσινγκ και κουράστηκε.

ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ: Μαζί με τον Ζέκα, ήταν οι μοναδικοί που το πάλεψαν μετά την κατάρρευση του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος έβαλε δύσκολα στους αμυντικούς της Αθλέτικ, αλλά έμεινε μόνος του και δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Ωστόσο, άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Με την είσοδο του, κάνει την μοιραία πάσα που φέρνει το πέναλτι στον Γουίλιαμς. Δεν κατάφερε να συνέλθει ψυχολογικά και αγωνιστικά από το λάθος του και αποχώρησε σε κακή κατάσταση.

ΔΩΝΗΣ: Παραλίγο να κάνει το 3-3, αφού βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν σκόραρε. Στο σημείο που μπήκε, το ματς ήταν χαμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκρέμισε ό,τι έχτισε σε επτά λεπτά ο Παναθηναϊκός, ήττα 2-3 από την Αθλέτικ
Ουζουνίδης: "Ανωριμότητα και επιπολαιότητα"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ