EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

EUROPA LEAGUE / ÌÐÅÑÍËÉ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÌÐÅÑÍËÉ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) εκτός έδρας με την Μπέρνλι και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League. Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των "ερυθρολεύκων".

Ο Ολυμπιακός θα είναι στην κλήρωση της Παρασκευής για τους ομίλους του Europa League, μετά την ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Μπέρνλι με γκολ του Ποντένσε.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε. Είχε δύσκολο βράδυ ο Ανδρέας, καθώς η Μπέρνλι πίεσε πολύ τον Ολυμπιακό και ώρες-ώρες έδειχνε να βάζει αρκετά ζόρια στον Έλληνα γκολκίπερ. Τις διαθέσεις του όμως ο Γιαννιώτης τις έδειξε από τις πρώτες καλές στιγμές της Μπέρνλι.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Από δικό του λάθος στο 23' βγήκε η κεφαλιά του Βόουκς, αλλά καθάρισε στο τετ α τετ του Μπαρνς στο 57'. Είχε καλές και κακές στιγμές ο Νορβηγός.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Ήταν από τους πρωταγωνιστές. Αξιοπρεπέστατος ο Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος έβαλε δύσκολα στον Βόουκς, στο 19' είχε καταλυτικό ρόλο στο τετ α τετ του Γουέστγουντ και σε γενικές γραμμές ήταν από τους παίκτες που πήρε υψηλό βαθμό.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Ένα σωτήριο τάκλιν στον Βόουκς στο 33', προτού ο Ουαλός φορ γίνει απειλητικός προς την εστία του Γιαννιώτη. Και σε αυτό το ματς κόντρα στην Μπέρνλι ο Σέρβος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Τα έδωσε όλα με τον Λένον. Τεράστια “μονομαχία” με τον πολύπειρο Άγγλο εξτρέμ. Κέρδισε και έχασε μάχες. Κατέθεσε την ψυχή του με λίγα λόγια.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Δύο τραγικά λάθη έκανε ο Ανδρέας. Το πρώτο στο 19' που λίγο έλειψε να γίνει το 1-0 για την Μπέρνλι και το δεύτερο στο τελευταίο δεκάλεπτο με το λανθασμένο γύρισμα προς τον Γιαννιώτη. Έτρεξε πολύ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης του πρώτου ματς.

ΚΑΜΑΡΑ: Έτρεξε πολύ, αλλά έκανε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή. Γενικότερα δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα όπως έπρεπε, να παγώσει αν χρειαστεί και το παιχνίδι. Ο Αφρικανός έδωσε πολλές μάχες, όμως, συγκριτικά με το 3-1 του πρώτου ματς, ήταν κατώτερος

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δεν ήταν ο Φορτούνης των προηγούμενων αγώνων, αλλά όποτε έπαιρνε την μπάλα εξέπεμπεSOSη αγγλική άμυνα. Από τα πόδια του ξεκίνησε η φάση του 35' με τον Ποντένσε. Σε γενικές γραμμές έδειχνε να έχει ώρες-ώρες έναν άχαρο ρόλο.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν βρέθηκε σε καλό βράδυ ο Λάζαρος. Δεν πρόσφερε αυτά που θα ήθελε πρώτα απ' όλα ο ίδιος.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Έχασε τρεις φάσεις για γκολ στο 6', στο 35' και στο 41', αλλά το καλύτερο το φύλαγε στο τέλος και με το γκολ του “καθάρισε” ουσιαστικά την πρόκριση στον Ολυμπιακό.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Δεν έδειξε πολλά πράγματα επιθετικά ο Ισπανός, αλλά θα έχει να λέει για μία σωτήρια επέμβασή του σε σουτ του Χέντρικ στο 29', σε μία φάση που αν έμπαινε γκολ τότε θα αποκτούσαν περισσότερο θάρρος οι Άγγλοι και θα έκαναν όνειρα ομίλων Europa League.

ΧΑΣΑΝ: Μπήκε ξανά κεφάτος και σίγουρα του πιστώνεται η ασίστ στον Ντάνιελ Ποντένσε στο “χρυσό” γκολ των “ερυθρολεύκων”.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Μπήκε στα τελειώματα του ματς για να δώσει ανάσες και να βοηθήσει με την εμπειρία του να τελειώσει δίχως καρδιοχτύπια η αναμέτρηση.

ΣΙΣΕ: Ο Αφρικανός μπήκε στα χασομέρια και απλώς "έφαγε" μερικά δευτερόλεπτα από το ματς, αλλά και να δώσει λίγο περισσότερο ύψος στην άμυνα, γιατί οι παίκτες της Μπέρνλι σημάδευαν τα κεφάλια των Βόουκς, Βίντρα και Γουντ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ