EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League, φέρνοντας 2-2 με την Ντνίπρο στο Φάληρο. Το Sport24.gr κρίνει την παρουσία των παικτών του Βίτορ Περέιρα κόντρα στους Ουκρανούς.

Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να νικήσει την Ντνίπρο στο Φάληρο και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League. Το τελικό 2-2 ολοκληρώνει άδοξα την ευρωπαϊκή πορεία των Πειραιωτών. Το Sport24.gr κρίνει την παρουσία των "ερυθρολεύκων".

Ρομπέρτο: Τι να πει κανείς για τον Ισπανό γκολκίπερ. Στην φάση του πρώτου γκολ κάνει ενστικτώδη επέμβαση σε εξ επαφής κεφαλιά, ενώ δεν μπορούσε να βγάλει και την δεύτερη στα καπάκια. Ούτε βέβαια μπορούσε να κάνει κάτι στο δεύτερο του Κάλινιτς. Από 'κει και πέρα, κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό με ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος και άλλη μια με τον Κάλινιτς στην επανάληψη, ενώ πολλάκις εκτέθηκε από την άμυνά του.

Ελαμπντελαουί: Το πάλεψε ο Ομάρ και ήταν από τους καλούς του Ολυμπιακού. Μην φανταστείτε ότι έβγαλε μάτια, διότι έχει συνηθίσει τις καλές εμφανίσεις ο Νορβηγός, όμως μέχρι το τέλος προσπάθησε και στο 86' μάλιστα είχε μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα, ούτε εκτέθηκε, έβαλε τα πόδια του στην "φωτιά" και προσπάθησε να ξεφύγει από την μετριότητα.

Σιόβας: "Χαμηλή πτήση" για τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Έχανε μονομαχίες, δεν έδεσε καθόλου καλά με τον Σαντάνα, έκανε λάθη σε μεταβιβάσεις και η παρουσία δεν κρίνεται καλή. Θυμηθείτε πόσες φορές βρέθηκαν ανενόχλητοι και σε θέση για γκολ οι Ουκρανοί.

Σαντάνα: Νέα κακή εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο στόπερ. Ασταθής χαμηλά, δεν ήταν καλός ούτε στο ψηλό παιχνίδι που θεωρείται το δυνατό του σημείο, όντας μέσα και στην φάση του γκολ που ισοφάρισε η Ντνίπρο, ενώ δεν παρείχε καμία ασφάλεια στον τερματοφύλακά του.

Μαζουακού: Έχει κάνει πολύ καλύτερες εμφανίσεις ο Μαζουακού την φετινή σεζόν, γι' αυτό άλλωστε θεωρείται από τις επιτυχημένες μετεγγραφές του Ολυμπιακού. Μια μάλλον αδιάφορη εμφάνιση από τον Γάλλο, αν και ξεκίνησε καλά το παιχνίδι. Χωρίς τις γνωστές του επελάσεις από τα αριστερά, έχοντας λίγες εξαιρέσεις, ενώ πίσω είχε τις καλές και τις κακές του στιγμές.

Μιλιβόγεβιτς: Έκανε την εξαιρετική ασίστ στο γκολ του Μήτρογλου, μπήκε πολύ καλά στο ματς, όμως στο 51' άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για άσχημο τάκλιν στο κέντρο του γηπέδου πάνω στον Ματέους, θέλοντας να κόψει αντεπίθεση των Ουκρανών. Έβαλε πολύ άγαρμπα το πόδι του αντί να κάνει μαρκάρισμα χαμηλά και να την γλιτώσει έστω με κίτρινη.

Κασάμι: Ήταν απ' αυτούς που ξεχώρισε στο ματς ο Ελβετός. Είχε καλές στιγμές στο ματς, έτρεξε, προσπάθησε και στη γενικότερη μετριότητα της ομάδας του θεωρείται από τους διακριθέντες. Όχι ότι έβγαλε μάτια, αλλά ήταν αρκετά καλός.

Αφελάι: Εξαιρετική η εικόνα του στο ξεκίνημα του ματς, ήταν πολύ ορεξάτος, προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα από τα αριστερά, όμως μετά την ισοφάριση και την γενικότερη... καθίσηζη του Ολυμπιακού, έπεσε και αυτός. Αντικαταστάθηκε στο 65' και άκουσε κάποια γιουχαΐσματα. Η δυνατή αρχή του, δεν είχε και ανάλογη συνέχεια.

Ντομίνγκες: Μπορεί να μην πέρασε μπαλιές, ούτε να μοίρασε καλά το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ειδικά απ' αυτά που περιμένει ο Ολυμπιακός από έναν παίκτη όπως ο "Τσόρι". Εντούτοις, πήρε το πέναλτι στο 89' και κατάφερε να το εκτελέσει εύστοχα, βάζοντας το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Είχε διάθεση ο Αργεντινός, δεν το παράτησε το ματς, αλλά ειδικά από την στιγμή που η ομάδα του έπαιζε με δέκα παίκτες, δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Δεν είχε και ιδιαίτερα στηρίγματα εδώ που τα λέμε.

Ντουρμάζ: Είχε κάποιες καλές στιγμές από τα δεξιά, δεν κρύφτηκε, προσπάθησε, είχε διάθεση, αλλά από ουσία όχι ανάλογη αυτής που θέλει ο Ολυμπιακός από τα εξτρέμ του. Αντικαταστάθηκε στο 65', διότι δεν είχε άλλες δυνάμεις και έδωσε την θέση του στον Ντοσεβί. Άκουσε και αυτός κάποια "σχολιανά" μαζί με τον Αφελάι.

Μήτρογλου: Έχασε μια κραυγαλέα φάση στο 10', απ' αυτές που ένας φορ της δικής του κλάσης πρέπει να τελειώνει. Τέσσερα λεπτά μετά όμως, έδειξε την κλάση του, ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό. Μετά, κινήθηκε σε χαμηλά στάνταρ και δεν "πονοκεφάλιασε" ιδιαίτερα την άμυνα της Ντνίπρο. Στο 83' , θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί καλύτερα την εξαιρετική σέντρα του Μαζουακού και να σκοράρει με το κεφάλι. Δεν τροφοδοτήθηκε πολύ, αλλά ούτε και ο ίδιος έδειξε διάθεση να κινηθεί, να ζητήσει μπάλες και να τρέξει.

Φορτούνης: Προσπάθησε ο Έλληνας άσος το διάστημα που έπαιξε, είχε ένα καλό σουτ στο 75', αλλά με το σκορ στο 1-1 και τον Ολυμπιακό με δέκα παίκτες τα πράγματα ήταν πλέον δρομολογημένα.

Ντοσεβί: Μπήκε αντί του Ντουρμάζ μήπως και δημιουργήσει ρήγματα από την δεξιά πλευρά. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν είχε όρεξη, όμως δεν μπορούσε να κάνει πολλά και να αλλάξει κάτι δραματικά.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ