EUROPA LEAGUE

Η κλήρωση του Europa League: Με Σεβίλλη - Ρόμα αν προκριθεί ο Ολυμπιακός

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Γουλβς, θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση του Europa League το νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη - Ρόμα. Αναλυτικά η κλήρωση των προημιτελικών και των ημιτελικών της διοργάνωσης.

Πραγματοποιήθηκε στη Νιόν η κλήρωση της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης του Europa League. Ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Γουλβς, θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη - Ρόμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ζευγάρι Σεβίλλη - Ρόμα, δεν είχε διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί από την UEFA η πρόκριση να κριθεί σε νοκ άουτ αγώνα στις 5 ή 6 Αυγούστου, όπου θα διεξαχθεί και η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο Μολινό.

Από εκεί και πέρα, αν οι "ερυθρόλευκοι" περάσουν τη Γουλβς και μία εκ των Σεβίλλη - Ρόμα, θα βρουν ως αντίπαλο στα ημιτελικά το νικητή των ζευγαριών Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή ΛΑΣΚ - Κοπεγχάγη ή Μπασακσεχίρ.

Υπενθυμίζουμε ότι το Final-8 του Europa League θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 21 Αυγούστου σε τέσσερις πόλεις της Γερμανίας (Κολωνία, Ντούισμπουργκ, Ντίσελντορφ και Γκέλσενκιρχεν).

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ:

1. Σαχτάρ ή Βόλφσμπουργκ - Βασιλεία ή Άιντραχτ

2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή ΛΑΣΚ - Κοπεγχάγη ή Μπασακσεχίρ

3.Ίντερ ή Χετάφε -Λεβερκούζεν ή Ρέιντζερς

4. Γουλβς ή Ολυμπιακός -Ρόμα ή Σεβίλλη

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ:

Νικητής 4 - Νικητής 2

Νικητής 3 - Νικητής 1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ

ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Ολυμπιακός - Γουλβς 1-1
Μπασακσεχίρ - Κοπεγχάγη 1-0
Ρέιντζερς - Λεβερκούζεν 1-3
Βόλφσμπουργκ - Σαχτάρ 1-2
Άιντραχτ - Βασιλεία 0-3
ΛΑΣΚ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-5

Τόσο οι δεύτεροι αγώνες στα ζευγάρια που έχουν δώσει πρώτο παιχνίδι, όσο και οι μοναδικές αναμετρήσεις στα άλλα δύο (Σεβίλλη - Ρόμα, Ίντερ - Χετάφε) θα γίνουν το διάστημα 5-6 Αυγούστου.

Στη συνέχεια θα έχουμε το διήμερο 10-11/8 τα προημιτελικά, 16-17/8 τα ημιτελικά, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 21 Αυγούστου στην Κολωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H κλήρωση του Champions League για το Final-8
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ