EUROPA LEAGUE

Η κλήρωση του Europa League για τις ελληνικές ομάδες

The Europa League trophy is displayed on the field before the soccer Europa League final between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
The Europa League trophy is displayed on the field before the soccer Europa League final between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

ΑΕΚ, Ατρόμητος και Άρης έμαθαν τους αντιπάλους τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Θα περιμένουν μια εβδομάδα για να δουν τους νικητές των ζευγαριών.

Το ταξίδι των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη άρχισε. Πρώτα, μάθαμε ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Άγιαξ και ο Ολυμπιακός με την Μπασακσεχίρ εάν περάσει το εμπόδιο της Πλζεν. Όλα αυτά αφορούν το Champions League.

Πάμε τώρα και στο Europa League...

Εκεί, η ΑΕΚ θα παίξει ή με την Χόνβεντ ή με την Κραϊόβα, ο Ατρόμητος εάν περάσει την Ντουνάισκα θα παίξει με μία εκ των Λέγκια Βαρσοβίας ή Κουόπιο.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης προσπερνώντας το εμπόδιο της ΑΕΛ Λεμεσού θα αναμετρηθεί με μία εκ των Μόλντε ή Τσουκαρίτσκι και Ολυμπιακός σε περίπτωση που δεν περάσει την Πλζεν θα συνεχίσει στο Europa League με αντίπαλο την Αντβέρπ.

Στο Europa League ο 3ος προκριματικός είναι προγραμματισμένος για τις 8 και 15 Αυγούστου.

Όσον αφορά στα εντός και εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός αν παίξει με την Αντβέρπ θα δώσει το πρώτο ματς στο Βέλγιο, ο Άρης εκτός έδρας, ο Ατρόμητος εκτός έδρας και η ΑΕΚ επίσης εκτός έδρας.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ