EUROPA LEAGUE

"Η Γκαμπάλα θα κερδίσει"

"Η Γκαμπάλα θα κερδίσει"
Γκαμπάλα

Οι Αζέροι φίλαθλοι ψηφίζουν μέσω ιστοσελίδας για τα πιθανά αποτελέσματα στους αγώνες της Καραμπάκ με την Τότεναμ και της Γκαμπάλα με τον ΠΑΟΚ.

Η Γκαμπάλα θα συμμετάσχει σήμερα (17/9) για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Europa League και το γεγονός, όπως είναι φυσιολογικό, έχει πάρει διαστάσεις στο Αζερμπαϊτζάν.

Ιστοσελίδα της χώρας, μάλιστα, δίνει την δυνατότητα στους Αζέρους φιλάθλους να ψηφίσουν για τα αποτελέσματα που θα φέρουν τόσο η Καραμπάκ, στο παιχνίδι με την Τότεναμ, όσο και η Γκαμπάλα στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο ενθουσιασμός των οπαδών της Γκαμπάλα φαίνεται πως έίναι στα ύψη, αφού στην ψηφοφορία προηγείται με 27% η επιλογή "Η Καμπάλα θα κερδίσει, η Καραμπάκ θα φέρει ισοπαλία". Δεύτερη στις προτιμήσεις είναι η επιλογή "και οι δύο θα έρθουν ισόπαλοι".

Μάλιστα, στο σχετικό κείμενο της ιστοσελίδας azerisport.comφιλοξενείται και αφιερωματικό βίντεο για τον ΠΑΟΚ, το οποίο δείχνει πλάνα από την καυτή Τούμπα, από την Θεσσαλονίκη, από τις προπονήσεις του Δικεφάλου, αλλά και από το ντεμπούτο του Μπερμπάτοφ στην Βέροια.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ