EUROPA LEAGUE

"Η αστυνομία του Έστερσουντ, σας καλωσορίζει..."

"Η αστυνομία του Έστερσουντ, σας καλωσορίζει..."

Με μια ασυνήθιστη, σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα, ανακοίνωση η αστυνομία του Έστερσουντ δίνει οδηγίες στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στη Σουηδία.

Ορισμένοι από τους φίλους του ΠΑΟΚ έχουν ήδη αρχίσει οδικώς το ταξίδι τους για τη Σουηδία προκειμένου να δουν από κοντά τη ρεβάνς με την Έστερσουντ για τα playoffs του Europa League.

Άλλοι θα ταξιδέψουν αεροπορικώς αύριο (23/8) και μεθαύριο (24/8). Στο Έστερσουντ τους περιμένουν και μάλιστα η αστυνομία εξέδωσε μια ιδιαίτερα ευγενική ανακοίνωση που μοιάζει περισσότερο με κείμενο τουριστικού οδηγού.

Αναλυτικά:

"Η αστυνομία σας καλωσορίζει στο Έστερσουντ και στον αγώνα μεταξύ ÖFK και ΠΑΟΚ που θα γίνει στις 24 Αυγούστου. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη διαμονή σας στο Έστερσουντ.

Από την αστυνομία, θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατό για να αισθάνονται όλοι ευπρόσδεκτοι. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ασφάλεια και ασφάλεια για το κοινό και υποστηρικτές.

Η αστυνομία συνεργάζεται με τους εμπλεκόμενους φορείς για να δημιουργήσουν από κοινού καλές συνθήκες για ασφαλείς εκδηλώσεις χωρίς βία και διαταραχές της τάξης.

Για όλους, θα εργαστούμε για την τέλεση του παιχνιδιού χωρίς την χρήση τεχνολογίας και κανένας δεν θα αποκαλυφθεί.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, παρακαλούμε αισθανθείτε ελεύθεροι να μας μιλήσετε όταν έρχεστε στο Έστερσουντ. Η αστυνομία είναι σε θέση να σας βοηθήσει!

Η αστυνομία στο Jämtland (περιοχή του γηπέδου) σας εύχεται μια ευχάριστη διαμονή

Αστυνομικός αρχηγός αστυνομίας».

Ακόμη, παρατίθενται λεπτομέρειες για πράγματα και συμπεριφορές που πρέπει να αποφευχθούν:

«Δεν επιτρέπεται η μεταφορά αλκοόλ, επικίνδυνων αντικειμένων ή πυροτεχνημάτων στην αρένα. Φυσικά απαγορεύεται και η ρίψη αντικειμένων στο γήπεδο.

Πληροφορίες σχετικά με την αρένα Jämtkraft Arena βρίσκονται λίγο έξω από το κέντρο του Έστερσουντ στην περιοχή Arenavägen στο βόρειο τμήμα. Οι εγκαταστάσεις στάθμευσης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την αρένα. Οι ώρες λειτουργίας της Arena βρίσκονται στην ιστοσελίδα του ÖFK www.ostersundsfk.se. Από την εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι η είσοδος απαιτεί χρόνο. Σας συνιστούμε λοιπόν να έρθετε στην αρένα σε εύθετο χρόνο για να φτάσετε στην αρχή του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Jämtkraft Arena μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.jamtkraftarena.se

Πώς θα φτάσετε στην αρένα; Κατά τη διάρκεια της ημέρας του αγώνα, τα λεωφορεία περνούν από το κέντρο του Έστερσουντ απευθείας στην αρένα ("beanabuses"). Μπορείτε επίσης να πάτε στην αρένα με τα πόδια (διαρκεί περίπου 30-35 λεπτά).

Για να βρεθείτε στο Έστερσουντ υπάρχουν πολλές παμπ και εστιατόρια στο κέντρο της πόλης όπου μπορείτε να συναντήσετε και να δειπνήσετε πριν από τον αγώνα.

Η κατανάλωση μπύρας, κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών σε δρόμους και πλατείες στα κεντρικά σημεία του Έστερσουντ απαγορεύεται από τους τοπικούς κανονισμούς. Οι ανήλικοι που βρίσκονται με το οινόπνευμα κινδυνεύουν να καταστραφούν .

Φυσικά, απαγορεύονται τα πυροτεχνήματα".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ