Η ΑΕΚ δεν πανικοβάλλεται λόγω "Ρουβίκωνα"

Στην ΑΕΚ ενημερώθηκαν άμεσα για τη δημόσια τοποθέτηση του "Ρουβίκωνα" για τους οπαδούς της Ντινάμο Κιέβου, αλλά παραπέμπουν στις κινήσεις που ήδη έχουν γίνει για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στο αυριανό ματς με την Ντινάμο Κιέβου.

Το γεγονός πως θα δώσουν το παρών οπαδοί της Ντινάμο Κιέβου αύριο (15/02, 22:05) στο ΟΑΚΑ, έτσι κι αλλιώς είχε σημάνει συναγερμό στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Όπως και στα προηγούμενα ματς, που χρειάστηκε να φιλοξενήσουν οπαδούς. Και όπως και στα άλλα παιχνίδια, έτσι και αύριο, οι Ουκρανοί θα τοποθετηθούν απομονωμένοι, στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ.

Ωστόσο έχει προκύψει μια ιδιαιτερότητα, η οποία έχει να κάνει με το γεγονός πως υπήρξε δημόσια τοποθέτηση του Ρουβίκωνα, η οποία εμμέσως προαναγγέλλει αντίδραση εναντίον των οπαδών της Ντιναμό. Στην ΑΕΚ φυσικά παρακολουθούν τις εξελίξεις. Πάντως έτσι κι αλλιώς έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να κυλήσουν όλα καλά. Τουλάχιστον όσον αφορά τον τομέα ευθύνης της ΑΕΚ που είναι εντός και πέριξ του Σταδίου.

Η ενημέρωση που έχουν στην ΑΕΚ είναι πως οι οπαδοί της Ντιναμό που τελικά θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ, θα είναι λιγότεροι από 200. Αρκετοί εξ αυτών, μάλιστα, θα είναι Ουκρανοί εργαζόμενοι, οι οποίοι  μένουν μόνιμα στην Ελλάδα! Και για τους οποίους έχουν ήδη προβλεφθεί μέτρα προκειμένου να φτάσουν και να αποχωρήσουν από το Στάδιο χωρίς προβλήματα.

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Ρουβίκωνας εναντίον των οπαδών της Ντινάμο Κιέβου

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ο Γιώργο Μίνος είδε και κράζει την ταινία του Λάνθιμου

Ένα σινεφίλ παραλήρημα βγαλμένο μέσα απ' τα χειρότερα κινηματογραφικά σου όνειρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ