EUROPA LEAGUE

Γουλβς - Ολυμπιακός: Το αυστηρό πρωτόκολλο και στο "Μολινό"

EUROPA LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το έχουν το άγχος τους για τα καλά οι άνθρωποι των Γουλβς και φυσικά υπάρχουν και οι απαραίτητες οδηγίες από την UEFA για την τήρηση των μέτρων. Το αυστηρό πρωτόκολλο και στο "Μολινό".

Το έχουν το άγχος τους για τα καλά οι άνθρωποι των Γουλβς και φυσικά υπάρχουν και οι απαραίτητες οδηγίες από την UEFA για την τήρηση των μέτρων. Έτσι και χθες (5/8), στην προπόνηση του Ολυμπιακού, τα πράγματα ήταν αρκετά αυστηρά. Είναι τέτοιο το πρωτόκολλο, που φυσικά αγγίζει και τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που έχουν ταξιδέψει εδώ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΟΥΛΒΕΡΧΑΜΠΤΟΝ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Για να επιτραπεί η είσοδος για δεκαπέντε λεπτά στην προπόνηση, χρειαζόταν να γίνει θερμομέτρηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της COSMOTE που μπαίνουν για τις συνεντεύξεις, οφείλουν να έχουν υποβληθεί σε σχετικό τεστ για τον κορονοϊό.

Και σήμερα πάντως, θα υπάρχει θερμομέτρηση, όπως θα πρέπει να συμπληρωθεί μια ειδική πλατφόρμα στην οποία υποβάλλονται τα στοιχεία, για να είναι πιο εφικτή η ιχνηλάτηση, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί κάποιο κρούσμα.

Στο γήπεδο πάντως, έχουν τοποθετηθεί και ειδικά κιγκλιδώματα, ώστε να μην είναι κοντά κόσμος που περνά από εκεί, με τις αποστολές των δύο ομάδων. Και χθες για παράδειγμα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που σταματούσαν για να δουν την άφιξη του Ολυμπιακού για προπόνηση.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ