EUROPA LEAGUE

Γουλβς - Ολυμπιακός στο FIFA 2020: Γκολ ο Ποντένσε, δοκάρι ο Βαλμπουενά

Γουλβς - Ολυμπιακός στο FIFA 2020: Γκολ ο Ποντένσε, δοκάρι ο Βαλμπουενά

Το Sport24.gr προσέφερε στους αναγνώστες του μία διαφορετική ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο "Μολινό, με τη βοήθεια FIFA 2020. Μεγάλες ευκαιρίες, δοκάρια και ξεχωριστές στιγμές χάρισε η αναμέτρηση, την οποία μπορείτε να ξαναδείτε σε VIDEO.

Ήταν ένα virtual παιχνίδι αντάξιο ενός κανονικού αγώνα. Με μεγάλες ευκαιρίες, δοκάρια και ξεχωριστές στιγμές. Ο Ολυμπιακός, ακόμα και στο FIFA 2020, έδειξε πως θα αποδειχθεί σκληρό "καρύδι" για τη Γουλβς στη ρεβάνς του "Μολινό".

Παρά την απουσία του Ρούμπεν Σεμέδο, το δίδυμο από τη Σενεγάλη, Ουσεϊνού Μπα και Παπέ Αμπού Σισέ τα πήγαν εξαιρετικά απέναντι στους επιθετικούς της αγγλικής ομάδας. Την ίδια ώρα, το "δεμένο" κέντρο με τους Γκιλιέρμε - Μπουχαλάκη - Καμαρά ήταν το "κλειδί" για τον αγώνα, με τον Βραζιλιάνο να απειλεί σε δύο περιπτώσεις την εστία του Ρουί Πατρίσιο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Κώστα Φορτούνη και πίεσε για το γκολ που θα χάριζε τη νίκη/πρόκριση στην ομάδα του. Ωστόσο, ένας πρώην 'έρυθρόλευκος", ο Ντανιέλ Ποντένσε, αποδείχθηκε "χρυσή αλλαγή" για τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο και με ένα γκολ στην κόντρα επίθεση στο 74' έδωσε τη νίκη στη Γουλβς.

Τα πράγματα, όμως, θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν η μπάλα έκανε το χατίρι στο 81ο λεπτό στον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος την έστειλε στο δοκάρι από δύσκολη γωνία. Παρ' όλα αυτά, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ακόμα και πρόκειται για τη virtual μορφή του...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΓΟΥΛΒΣ (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρουί Πατρίσιο, Ντόχερτι, Κόαντι, Μπολί, Σαΐς, Γιόνι, Νέβες, Μουτίνιο (90 +3' Γκιμπς-Γουάιτ), Ζότα (75' Νέτο), Τραορέ (62' Ποντένσε), Ραούλ Χιμένες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας (80' Τοροσίδης), Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης (53' Φορτούνης), Μασούρας (46' Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Δείτε ξανά το video:

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ