EUROPA LEAGUE

Γουλβς - Ολυμπιακός: Ντάνιελ Ποντένσε, σαν την Ελλάδα δεν έχει...

Wolverhampton Wanderers' Daniel Podence during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers, at Old Trafford, in Manchester, England, Saturday, Feb. 1, 2020. (Martin Rickett/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Daniel Podence during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers, at Old Trafford, in Manchester, England, Saturday, Feb. 1, 2020. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Καλά τα μεγάλα συμβόλαια, αλλά κάπως έτσι καταλαβαίνεις γιατί πολλοί ποδοσφαιριστές λατρεύουν τη χώρα μας. Τα συμπεράσματα και οι απορίες από μια βόλτα στο Γουλβερχάμπτον.

Τον Γενάρη του 2020, η Γουλβς θέλει τον Ντανιέλ Ποντένσε στο ρόστερ της. Παρά τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν, πιέζει και ο Πορτογάλος και η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στον αγγλικό σύλλογο, ολοκληρώνεται. Για να μην κοροϊδευόμαστε, το μεγάλο κίνητρο για τον Ποντένσε, σίγουρα ήταν και η παρουσία του στην Premier League, αλλά και το οικονομικό. Ένα εξαιρετικό συμβόλαιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΟΥΛΒΕΡΧΑΜΠΤΟΝ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Φτάνοντας στο Γουλβερχάμπτον και κάνοντας μια βόλτα χθες (5/8) στην πόλη, μου ήρθαν στο μυαλό πολλές απορίες. Όπως για παράδειγμα, ότι είμαι σίγουρος πως ο Ντανιέλ τη ζωή στην Ελλάδα θα την έχει αναπολήσει.

Το Γουλβερχάμπτον δεν είναι μεγάλη πόλη. 210.000 κατοίκους έχει, απέχει με το τρένο δύο ώρες από το Λονδίνο, κάτι λιγότερο με το αυτοκίνητο. Είναι, όμως, μια πόλη που βλέπεις ότι δεν έχει να σου προσφέρει και πολλά. Μια πόλη που είναι θυμίζει πολύ αυτές της Αγγλίας εκτός κέντρου. Και για έναν ποδοσφαιριστή π.χ., να είσαι εδώ μια διετία, ναι, να πάρεις ένα καλό συμβόλαιο, αλλά ψάχνεσαι γι’ αλλού.

Κάπως έτσι συνειδητοποιείς γιατί άπαντες λατρεύουν τη ζωή στην Ελλάδα. Και λόγω καιρού φυσικά, αλλά και λόγω των υπολοίπων.

Βέβαια, καλή είναι η ζωή, να περνάς καλά και να γουστάρεις σε μια χώρα όπως η δική μας, αλλά και τα μεγάλα συμβόλαια και οι αποδοχές, αλλάζουν πολύ το μυαλό των παικτών. Κάπως έτσι δεν δελεάστηκε και πριν από χρόνια ο Μιλιβόγεβιτς για να μεταγραφεί από τον Ολυμπιακό στην Κρίσταλ Πάλας;

Το σίγουρο είναι πως ο Ποντένσε θα εισπράξει ένα δυνατό συμβόλαιο, θα πάρει τις ευκαιρίες του, αλλά σαν την Ελλάδα, δεν έχει...

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ