EUROPA LEAGUE

Γουλβς - Ολυμπιακός: Η αντίδραση των λύκων για το VAR

EUROPA LEAGUE / ÃÏÕËÂÓ - ÏÓÖÐ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÃÏÕËÂÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Γουλβς σχολίασε από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter την απόφαση που ελήφθη με τη χρήση του VAR, οδηγώντας στην ακύρωση του γκολ που πέτυχε ο Μαντί Καμαρά ως οφσάιντ του Ελ Αραμπί στην αρχή της φάσης. (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα (1-0) από τη Γουλβς χάρη στο γκολ του Ραούλ Χιμένες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο προήλθε από διπλό λάθος του Μπομπί Αλέν, κι έμεινε εκτός Final 8 του Europa League.

Στο 28ο λεπτό ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πέρασε στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος με φοβερή πάσα μέσα και δεξιά από την περιοχή έδωσε στον Μαντί Καμαρά και ο Αφρικανός με πλασέ από τον άξονα της μεγάλης περιοχής βρήκε δίχτυα (η μπάλα χτύπησε και στον Μπολί).

Το γκολ του Μαντί Καμαρά, ωστόσο, δεν μέτρησε. Έπειτα από χρήση VAR διαπιστώθηκε ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν σε θέση οφσάιντ μετά από την πάσα του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Οι λύκοι σχολίασαν από τον επίσημο λογαριασμό τους στα social media την απόφαση που ελήφθη με τη χρήση του VAR. "Always liked VAR", ή "πάντα μας άρεσε το VAR" συνοδευόμενο από ένα e moji γέλιου:

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ