EUROPA LEAGUE

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μαρτίνα

Everton's Cuco Martina is carried off injured on a stretcher during the Europa League Group E soccer match between Lyon and Everton at the Lyon stadium in Decines, near Lyon, France, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Everton's Cuco Martina is carried off injured on a stretcher during the Europa League Group E soccer match between Lyon and Everton at the Lyon stadium in Decines, near Lyon, France, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Ο Κούκο Μαρτίνα μετά από πολύ άσχημο πέσιμο στην αναμέτρηση με τη Λιόν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγες ώρες μετά ο αμυντικός της Έβερτον πέταξε μαζί με την αποστολή για την Αγγλία. (video)

Με σοβαρό τραυματισμό στην σπονδυλική του στήλη κινδύνεψε ο Κούκο Μαρτίνα στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Λιόν και Έβερτον το βράδυ της Πέμπτης (2/11) στη Γαλλία, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα με τον Μαξουέλ Κορνέ, ο Μαρτίνα έπεσε πολύ άσχημα στο έδαφος και έμεινε κάτω χωρίς να κουνιέται.

Προκλήθηκε έντονη ανησυχία και άμεσα το ιατρικό επιτελείο της Έβερτον έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη, που έφυγε κατευθείαν για το νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε αξονική και μαγνητική τομογραφία.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε στον αυχένα αλλά ευτυχώς για τον Κούκο Μαρτίνα δεν ήταν κάτι σοβαρό. Αφού βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, δόθηκε άδεια στον παίκτη να επιστρέψει με το αεροπλάνο της αποστολής στην Αγγλία.

(AP Photo/Laurent Cipriani)

Δείτε την στιγμή του τραυματισμού:



TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ