EUROPA LEAGUE

Γκριγκορτσούκ: "Δεν μου άρεσε καθόλου η διαιτησία"

Γκριγκορτσούκ: "Δεν μου άρεσε καθόλου η διαιτησία"
Γκρίγκορτσουκ INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Γκαμπάλα, Ρομάν Γκριγκορτσούκ, έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ άφησε αιχμές για την διαιτησία.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν ο προπονητής της Γκαμπάλα, Ρομάν Γκριγκορτσούκ, ενώ είπε πως δεν του άρεσε καθόλου η διαιτησία.

Συγκεκριμένα είπε:

"Είναι δύσκολο να παίξεις όταν δεν ξέρεις πως δεν θα προκριθείς στην επόμενη φάση. Αλλά πρέπει να σηκώσεις το κεφάλι και αυτό είπα στους παίκτες μου. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, ήταν επαγγελματίες και μπορώ να πω μόνο καλά λόγια για την ομάδα μου. Μπορούσαμε βέβαια να παίξουμε και καλύτερα. Τώρα θέλουμε να πάρουμε την τρίτη θέση στον όμιλο".

Για το αν το πιο θετικό για την Γκαμπάλα από την παρουσία της στους ομίλους της διοργάνωσης είναι οι δύο ισοπαλίες με τον ΠΑΟΚ: " Φυσικά είναι θετικό που πήραμε δύο βαθμούς με τον ΠΑΟΚ. Παίξαμε καλά όμως στο Κράσνονταρ αλλά και με την Ντόρτμουντ".

Για το αν μπορούσε να κερδίσει η Γκαμπάλα: "Θ α μπορούσε το ματς να είχε διαφορετικό αποτέλεσμα αν ήμασταν πιο προσεκτικοί και έξυπνοι στην τελική προσπάθεια".

Για την διαιτησία: " Δεν μου άρεσε καθόλου".

Για την παρουσία των παικτών του γενικότερα στους ομίλους του Europa League και για το θέμα της ενίσχυσης: " Ο κάθε προπονητής θέλει να ενισχυθεί η ομάδα του. Η Γκαμπάλα για να σταθεί στο Europa League πρέπει να παίζει πολύ καλά και να έχει τύχη αλλά και ένα πλήρες και γεμάτο ρόστερ. Σήμερα είπα στους παίκτες μου ένα μεγάλο ευχαριστώ. Κάναμε καλή δουλειά. Δεν ντρεπόμαστε για το πώς παίξαμε στους ομίλους".

Για το ότι ήταν χαρούμενος μετά την πρόκριση απέναντι στον Παναθηναικό και για το τι νιώθει μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ. "Δεν νιώθουμε τόση μεγάλη χαρά όπως μετά το ματς με τον Παναθηναικό. Δεν είμαστε όμως και στενοχωρημένοι. Εχουμε πολλά ματς στο πρωτάθλημα τώρα, πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί".

Για το ότι οι τρεις αλλαγές ήταν από το Αζερμπαϊτζάν: "Επαιξαν οι παίκτες που ήταν πιο έτοιμοι. Παίζουν πάντα οι καλύτεροι παίκτες σε κάθε ματς. Δεν υπάρχει κάποια άλλη προσέγγιση".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ